Mit illik (vagy inkább érdemes) egy gitár kipróbálásánál játszani?
Figyelt kérdés
Elektromos gitár készülök venni, ismerősöm ajánlotta, hogy mielőtt rendelek a netről, nézzek meg egy párat élőben egy hangszerboltban. Ugyebár a gitárokat úgy lehet a legkönnyebben kipróbálni, ha az ember játszik rajta, de mivel imprózni nem nagyon tudok még, túl sokat játszott számokat meg nem akarok játszani, így tanácstalan vagyok :D
Bocsi a hülye kérdésért, de nem nagyon jártam eddig hangszerboltban :D
2020. dec. 25. 17:43
11/17 anonim válasza:
Csak ki kell próbálnod, hogy does-e it djent.
12/17 anonim válasza:
#3 De legalább a drága húrokat náluk vásárolhatja majd 😂
Játszd azt amit a Wayne világában a srác, nálunk még szabad.
Én ezzel szoktam szórakozni mifelénk.)
14/17 anonim válasza:
@13: Értem mit akarsz írni, de: 1/4/5. Erről persze fogalma sem lehet a kérdezőnek, szóval elég öncélú beszólás volt, ráadásul hibás.
15/17 Mojjo válasza:
@14: Pedig az 0 3 5 :) Ez egy mém gitáros körökben. Az, hogy mit takar, már szinte mindegy is.
16/17 anonim válasza:
Köszi Mojjo! Egy ember, akire lehet számítani :) Látszik, hogy csak basszisgitáros vagyok. Nem ismertem fel a szmókondövótört. Persze akkor is hibás, akármilyen mém, mert nulladik fok nincs a zenében. Illetve ez gondolom valami tab utalás lehet ...hát, akkor is szánalmas.
17/17 Mojjo válasza:
@16: Pontosan, ez tab.
És igen, pont az a vicces benne és azért lett mém, mert gagyi. Már tabból 3 hangot tudni lejátszani. Szal ez az egész lényege :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!