Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Scooter egy olyan dalát...

Scooter egy olyan dalát keresem amin az elején egy érzelmes szöveg van leírhatnám mit sejtek belőle de hülyének néznétek... indul a dal ilyen 30mps introval -romantikus hanglejtés aztén jön a dal?!?

Figyelt kérdés
na nem a Mária belive it i like it loud;)
2020. dec. 19. 13:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

The Night esetleg?

https://www.youtube.com/watch?v=ShXWQSANSRU

Ha nem, akkor kérdezném hogy a Scooter-ben megszokott "női" hanggal kezdődik? Azzal amivel a The Night is?

2020. dec. 19. 13:33
 2/12 A kérdező kommentje:

igen az a hang de a női hang hosszabb talán-az az érzeted h egy vidéki kis pubbban vagy kellemes /óvatos környezetben-másnap(tehát már lecsöngött benned az éjjeli buli...)

remélem érthető

köszi

2020. dec. 19. 16:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor a következő tippem a Nessaja: https://www.youtube.com/watch?v=tsJtMwm2Jws
2020. dec. 19. 19:22
 4/12 A kérdező kommentje:

hasonlít-de nem ez!valaki lopott ezek szerint melódiát....Scootertől

bár olvastam h Picasso mint mondott erre:nem irigykedem...vkinek ebből is meg kell élnie(a hamisítványokból)

de ez a dal amit nem találok-Gyönyörű(szívemnek retro...)

2020. dec. 19. 19:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor én passzolom ennyi infóból. Lehet hogy tényleg feldolgozása egy Scooter számnak. De az is lehet, hogy az eredetit hallottad. Scotternek is nagyon sok átvett száma van.

Miről szól? Hogy mit érzel alatta az nem olyan jó leírás, mert az mindenkinél eltérő lehet.

2020. dec. 19. 19:54
 6/12 A kérdező kommentje:
azt éreztem alatta amit írtam-vidéki kis konszolidált pub az átmulatott éjjszaka utáni lecsengésben-szóval az aznapi retro érzés mindegy...
2020. dec. 19. 19:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Break it up
2020. dec. 20. 08:02
 8/12 A kérdező kommentje:
női hang intróval....mindegy majd máshol megtalálom-ha
2020. dec. 20. 13:24
 9/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ez?

2021. jan. 17. 20:57
 10/12 A kérdező kommentje:

atyavilág ez az kösz!!!

mióta kerestem-Jesszus;)

ezer és egy éjjszaka/vagy köszönet

2021. jan. 17. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!