Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zongorát vegyem?

Melyik zongorát vegyem?

Figyelt kérdés

A legjobb ár-érték arányú belépő szintű, vagy középkategóriás digitális zongorát keresem, (otthoni használatra nulláról kezdőknek)

eddig két típust ajánlottak nekem: Roland FP 30-at és Korg LP 380-at

De ha másik típust ajánl valaki azt is szívesen megnézem. Ezekkel a paraméterekkel keresnék:

- szomszédbarát fejhallgató csatlakozás (az pluszpont ha 2 is van rajta)

- menő lenne ha lenne saját alkalmazása a zongorának amin lehet tanulni (elvileg a rolandnak van ilyen de a neten nem találtam)

-kis lakásban lakunk, hasznos ha könnyen mozdítható, bár ez nem feltétel

- nem kell 80 hangszín rá, szép zongora hangja legyen (persze menő egy strings dual)

- azt mondták az okosok a matt billentyűkkel jobban járunk, mivel érzetben nincs tapasztalatom nem tudom megítélni

Bárki bármit tud ajánlani vagy a fenti két modellhez hozzaszolni nagyon köszi!! :) ja, és ebben az árkategóriában maradnék,inkább alatta mint fölötte, és okosokra hallgatva a Yamaha-Korg-Roland-Kawaii vonalon ,de ha ismer valaki jobbat hallgatom :)

#zongora #Roland FP 30 #Korg LP 380
2020. dec. 8. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A Korgot feltétlenül próbáld ki, mert némelyik modellnek furcsa billentése van. Fejhallgató mindegyikhez csatlakoztatható, gyakran 2 is. Néhány további hangszín mindegyiken van, gyakran megtalálható a vonós is közöttük. Casiót is nyugodtan választhatsz. A lényeg, hogy (szimulált) kalapácsmechanikájú billentyűzet legyen, a 7 oktávos hangszerek legtöbbje olyan, ha nem az összes.
2020. dec. 8. 21:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😊
2020. dec. 8. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!