Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Honnan rendeljem meg a BTS BE...

Honnan rendeljem meg a BTS BE albumot?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek honnan rendeljem meg a bts BE albumát? Néztem eBay-t, Amazont de nem tudom honnan rendeljem meg, soha nem rendeltem albumot. Segítsetek légyszi! Honnan rendeljem meg? Melyik oldal éri meg jobban? Ha tudtok más oldalt akkor azt is megköszönném! Hol rendeljem meg?

2020. nov. 30. 19:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Amazonról azért nem voltam teljesen biztos mert láttam hogy ott feltették hogy megsérülve érkeztek meg nekik.

A weverse is jó csak az volt fura hogy nem írt ki szallítási költséget.

2020. dec. 2. 12:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Én eddig az összes BTS albumomat eBay-ről rendeltem és teljesen meg vagyok vele elégedve. Bontott albumot is vettem már, amiből ugye kiveszik a photocard-ot és az is szépen becsomagolva, hibátlanul érkezett meg pedig kételkedtem benne.

Ha jól tudom a Weverse majd azután írja ki a szállítási költséget ha már hozzáadtad a számlázási címet és a végén fogja hozzáadni. Olyan 20-25 dollár szerintem kell hogy legyen a szállítási díj.

2020. dec. 8. 21:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Létezik hogy 32 dollár a szállítási költség egy 37 dolláros termeknél?
2020. dec. 12. 21:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Létezik..:( Pont most rendeltem season's greetingseket, 63 dollár a termék, 57 a szállítás:/
2020. dec. 12. 21:58
 15/15 anonim válasza:
Én a BE albumot előrendeltem weverse shop-on és tényleg nagyon sok volt a szállítási költség plusz még 13.000Ft volt az Áfa. Media Marktból is rendeltem albumot, igaz, hogy 2x annyiért, mint amennyi weverse shop-on, de végül olcsóbban jön ki szerintem. Meg ha jól tudom akkor a weverse csak az exkluzív termékeket szállítja Magyarországra. Remélem tudtam segíteni:)
2020. dec. 21. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!