Honnan rendeljem meg a BTS BE albumot?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek honnan rendeljem meg a bts BE albumát? Néztem eBay-t, Amazont de nem tudom honnan rendeljem meg, soha nem rendeltem albumot. Segítsetek légyszi! Honnan rendeljem meg? Melyik oldal éri meg jobban? Ha tudtok más oldalt akkor azt is megköszönném! Hol rendeljem meg?2020. nov. 30. 19:52
2/15 Lovas 13 válasza:
A legjobb külföldi oldalak a Kpoptown4u, Kpoptown, Kpopmart, Cokodive vagy esetleg még a Weverse. Ezek 100%-ig offical albumokat árulnak. És igaz hogy drágák, de jók.
Ha pedig Magyart keresel akkor a Media Markt az amit ismerek, és megbízható.
3/15 anonim válasza:
A 2. válaszoló mellet a Cokodive-ot én is tudom ajánlani!
5/15 anonim válasza:
2-es egyetértek de amugy pont hogy csak a medianarkton sokkal drágább mig weverse-en standard ár van a többi kpop-os helyen amit írtam meg ok a le akciózás
6/15 anonim válasza:
Sajnos a szállítás, és az adóztatások után ugyanott vagyunk...
7/15 anonim válasza:
Nem mert a mediamarkt még rá rakja a saját árrését!
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A Media Markt-ban még a BE album nincs meg, ott néztem legelőször. A többi lehetőség után még nem jártam de azonnal megnézem. Lehet egy olyan kérdésem, hogy valaki rendelt-e már és ha igen honnan? Mennyi idő, kb. mennyibe került ilyenek főleg a megbízhatóság a lényeg.
2020. dec. 1. 17:43
9/15 anonim válasza:
a legmegbizhatobb a weverse webshop mivel ez a bighit hivatalos oldala amit közvetlenül irányítanak
de a Kpoptown is ugyan olyan megbízható és sokszor olcsobb is valamivel de szerintem weverse is csak én nem nézem mindig
valamint amazon is csak hivatalos dolgokat tesz fel...
10/15 anonim válasza:
Cokodive megbízható! Eddig mindent megjött amit rendeltem, kitűnő állapotban, viszont a szállítási idő a FedEx-nek köszönhetően majd egy hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!