Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik line6 gitár jó metál...

Melyik line6 gitár jó metál zenére?

Figyelt kérdés

Nézegetem ezeket a gitárokat, de kb mind ugyan azt tudja. Annyi ülömbséggel hogy más hangolások vannak benne alapból. Egyátalán mi külömbség van ezen kívül ezekbe a gitárokba? Persze azon kívül hogy "passzív" módba milyen gitárnak feleltethető meg, de én nem a passzív dolgai miatt venném, hanem a modellezett dolgai miatt. Modellezésbe van külömbség?

Azért kérdezem, mert a stratocaster alakú gitárokat nézem. Egyrészt mert olcsóbbak, másrészt mert szeretem a staro-kat.

A hasznos válaszokat előre köszönöm.

2020. nov. 29. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
egy normális gitár és nem line6 szenny?
2020. nov. 29. 20:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert mi gond van vele? Qzon kívül hogy digitális?
2020. nov. 30. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok alapvetően ellene a modellezős cuccoknak, csak egyszerűen nem értem, hogy a gitárba épített modellező mire jó?

Erősítő ígyis-úgyis kell hozzá, akkor meg úgyis csak be fog kavarni neki, hogy a gitárból nem az a hang jön ki, mint amire az erősítőket tervezik.

Btw single coil gitárokkal ne akarjá metálkodni, humbucker kell oda.

Én inkább keresnék egy fasza használt Ibanezt, ha metál zenét akarnék játszani.

2020. dec. 1. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!