Hegedű tanulás 23 évesen?

Nem gáz és nem késő :) Viszont rengeteg időt, energiát és kitartást követel. Meg rengeteg pénzt. A magántanár sem olcsó, és a hangszer sem. Bár vannak pár tízezerért hegedűk, de azokat nagyon nem ajánlom, kezdéshez sem - illetve főleg kezdéshez nem. Egy jól használható kezdőhegedű bőven 100 ezer felett lesz, egy óra egy magántanártól esélyesen 5 ezer felett. És kellene heti 2.
Ami a hegedülést illeti, nagyon sokáig csak zaj lesz zene helyett - sok hónapig. Egy napi 2-3 óra tanulás javasolt, jó darabig különösebb sikerélmény nélkül.
Ezek a rossz hírek. A jó hír, hogy mindez nagyon megéri, mert zenélni csodálatos dolog, a hegedű meg csodálatos hangszer :)
Tanárt találhatsz google segítségével eleget. Érdemes megtudni, mit végzett, mennyi ideje tanít stb, aztán ha valaki szimpatikus, hajrá. A tanár fog segíteni hangszerválasztásban is. Vagy alternatívaként menj el a Victoria Music hangszerboltba Budán, ott is nagyon készségesen segítenek neked.

Hegedű felnőtt korban? | nlc
nlc.hu › forum
May 29, 2019 — Nagyon szeretnék megtanulni hegedűn játszani, csak sajnos nem vagyok már 10 éves, ... Meg lehet tanulni hegedülni ennyi idősen? ... mar 5-10 evesen kezdtek a zenelest, eloszor csak citeran majd hegedun, ma mar ... 2015. március 23.
Bevezetés (1. lecke) - Zeneiskola
www.zeneiskolam.hu › zeneora › be...
Translate this page
Szeretnék itthon gitározni, ha elkezdem az itt leirtakat tanulni jutok valamire? ... Én majdnem 40 évesen tanultam meg a zene alapjait és ültem le egy zongora mellé. ... 23. Yoko írta: 2010. július 1. Enquince,. Itt egy olyan oldal. :) ... A kérdés tehát: mit jelent, hogy egy hegedű 1/4-edes, 1/2-edes, 3/4-edes illetve 4/4-edes?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!