Melyik albumokkal érdemes belevágni Neil Young munkásságába?
Figyelt kérdés
Terjedelmes a diszkográfia, ezért kérnék egy kis segítséget azoktól, akik ismerik a munkásságát.2020. nov. 24. 21:29
1/3 anonim válasza:
Nem feltétlen ismerem a munkásságát, de próbálok segíteni mivel rengetegszer voltam hasonló helyzetben.
Ajánlom figyelmedbe az allmusic oldalt, ahol tudod objektív és szubjektív vélemény szerint is listázni az albumokat:
Így ezek ajánlottak:
Tonight's the Night(objektív)
Rust Never Sleeps(objektív)
After the Gold Rush(szubjektív)
Harvest(szubjektív).
Mivel több száz vélemény, értékelés van az oldalon így sokkal reálisabb választ kapsz rá mint pár válaszból.
2/3 anonim válasza:
Én anno úgy voltam egy együttessel, hogy letöltöttem az összes albumát és időrendben meghallgattam, nagyon jól meg lehetett figyelni a fejlődést és a változást. Ha van időd javasolnám Neked is bár én 12 albumot hallgattam végig itt egy kicsit több van, de nekem nagyon tetszett ez a módszer.
3/3 anonim válasza:
- After the Gold Rush (1970)
- Harvest (1972)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!