Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gáz, a tinédzserként nem...

Gáz, a tinédzserként nem szeretem a rapzenét?

Figyelt kérdés

Rajtam kívül szinte az összes osztálytársam rappet hallgat, én viszont már-már menekülök előle! Az alábbiakat szívesebben hallgatom inkább:

* Queen

* Led Zeppelin

* Electric Light Orchestra

* The Beatles

* Rod Stewart

* Fleetwood Mac

* Meat Loaf

* Mike Oldfield

* Depeche Mode

* Mumford & Sons

* Coldplay

* Billy Idol

* Mark Knopfler

* Joe Cocker

Én nem tudom eldönteni: Ez gáz?

2020. nov. 24. 16:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, senki nem egyforma, mindenkinek más a zenei ízlése. Az a gáz, aki szerint gáz, hogy nem szereted.
2020. nov. 24. 17:00
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Személy szerint a stílust/ízlést sosem szólom le, hiszen ez nem olyan dolog, amit gáznak lehet nevezni, ugyanis mindenkinek különböző. Sőt, sokkal jobb, ha olyat hallgatsz, ami neked is tetszik. Ha nem szeretet a rappet felesleges erőltetni, csak azért mert sokan hallgatják.
2020. nov. 24. 17:06
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. nov. 24. 17:09
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a többségtől eltérő az ízlésed, attól még nem vagy gáz.

Az a gáz, amikor valaki azért kedvel valamit, mert éppen az az aktuális divat, és szeretne menőnek tűnni, mert éppen a populárisat kedveli.

2020. nov. 24. 17:09
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Rap szamomra orok num. 1, de miert lenne gaz h te mast hallgatsz mint a tobbiek ? Ha ezert szekalnak akkor inkabb ne baratkozz veluk
2020. nov. 24. 18:12
 6/19 Mojjo ***** válasza:
100%

Ugye valójában nagyon is büszke vagy az ízlésedre, és arra, kiket hallgatsz? :)

Nincs is semmi baj ezzel, ha így van, nyugodtan lehetsz.

2020. nov. 24. 19:30
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, emiatt ne aggódj. Pusztán emiatt nem leszel sem kevesebb, sem pedig több, mint az osztálytársaid. Ráadásul ebben a korban még változik az ízlés, kamaszként én is szinte csak rapet hallgattam, mára a jazz és a rock lett a kedvencem, és hip-hop előadók közül is másokat kedveltem meg. :)
2020. nov. 24. 21:23
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Az viszont, hogy szándékosan azért írsz ki kérdést, hogy 10-en megírják, hogy milyen jó a stílusod viszont már gáz meg kicsit cringe is :D

2020. nov. 24. 23:48
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Nekem is van több osztálytársam, aki inkább hallgat pl. rockot, vagy akár régebbi zenéket, mint rappet vagy popzenét.
2020. nov. 25. 11:32
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam, hogy nem gáz! :)
2020. nov. 25. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!