Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi volt számodra a legkedvence...

Mi volt számodra a legkedvencebb 2020-as album? Illetve van olyan album, ami ki se jött, de már nagyon várod?

Figyelt kérdés

2020. nov. 23. 10:31
1 2
 11/19 Alex Fly ***** válasza:
75%

@7: valahogy úgy...

Amit várok: remélem Kathy visszatérésének örömére nem áll meg egy számnál a Go-Go's, hanem kiadnak egy vadonatúj albumot. A Club Zero igencsak étvágygerjesztőre sikeredett...

2020. nov. 25. 16:04
 12/19 anonim ***** válasza:
37%
Oliver Tree - Ugly is Beautiful
2020. nov. 25. 17:24
 13/19 anonim ***** válasza:
2020. nov. 26. 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Hoppá, bocsánat. Hármas vagyok, az Eisbrecherrel meg a Turmion Kätilöttel. Eszembe jutott a top 1 legnagyobb idei kedvencem, amiről azért feledkeztem meg, mert mivel nagyon kevésszer hallgattam meg, pont azért, hogy ne "kopjon el". Ez nem más, mint a Radio Sex God az ATOW-tól.
2020. nov. 27. 00:17
 15/19 anonim ***** válasza:
gorillaz-the song machine
2020. nov. 30. 19:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Hármas és tizennégyes vagyok, és az érdekelne, hogy mégis ki az, aki végigment az összes válaszon, és lepontozta mindet.

Ez szubjektív téma, sehogy sem értem, hogy mi értelme van lepontozni a válaszokat. A kérdező kérdésére mindenki őszintén válaszolt, tehát ebből következik, hogy mindegyik 100%-ban hasznos volt. Csak azért, mert te nem szereted azokat az előadókat, vagy nem tetszettek azok az albumok? Fogadok, hogy nem is hallgattad meg őket. Másrészt például én se szeretem az AC/DC-t, vagy Oliver Tree-t, de attól még nem fogom lepontozni egyiket sem, mert maga a válasz teljesen kimerítő a feltett kérdés szempontjából.

Köszönöm a szót, csak ennyit szerettem volna, ezt nyugodtan le lehet pontozni, mert nem a kérdésre válaszoltam, és ráadásul még kötekedek is. Tessék csak, teszek rá.

2020. nov. 30. 19:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

#16 Ezt a kérdést egyszer már én is feltettem, meg láttam feltéve valaki más által egy általam írt, lepontozott válaszra hivatkozva, de nem túl meglepő módon egyik alkalommal sem érkezett rá válasz. Mindenesetre igen, a jelenség mögötti logika valószínűleg annyi, hogy "nekem nem tetszik == nem hasznos". Sőt, hajlok afelé, hogy néha nem is kell elmenni a "nem tetszik"-ig, elég egy "nem ismerem" is. Ami azért vicces, mert ha odáig el sem megyünk, hogy a hasznosság, meg az egyetértés nem ugyanaz, ha "egyetértek / nem értek egyet" gombok lennének, akkor is: hogyan lehet valaki más ízlését vitatni? Kicsit olyan ez, mint az a jelenet a Gyalog-galoppban:

- Mi a kedvenc színed?

- Barna.

- Nem! A KÉK!

Az más kérdés, hogy aki ezt csinálja, az nem látja mögötte az abszurditást. Mindenesetre egy ideje már nem akadok fenn ezen. Sőt, néha limitált ideig el is tudom magam szórakoztatni azzal, hogy amikor valami terjedelmesebb zenelistámat lepontozzák, akkor megpróbálom kitalálni a többi válasz pontszáma alapján, hogy vajon miféle ízlés áll a lepontozások mögött, és az én listámban vajon melyik album(ok) járult(ak) hozzá az ítélethez. :D

(ötös voltam)

2020. nov. 30. 20:54
 18/19 Alex Fly ***** válasza:
100%
A pontozással nem érdemes túl sokat foglalkozni: ez az oldal tele van olyan primitívekkel, akik számára a piros kéz azt jelenti, hogy a kérdésre adott, egyébként releváns és pontos válasz nem az, amit ő hallani szeretett volna...
2020. nov. 30. 20:59
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én mindenkit fölfelé pontoztam. Sajna ez már csak ilyen, ez az oldal tele van begyöpösödött sz*r arcokkal, akiknek örömüket abban lelik, hogy másokba hogyan kössenek bele, hogyan pontozzák le a válaszokat.
2020. dec. 4. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!