Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elszakadt a hur. Mit csinaljak?

Elszakadt a hur. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Udv! Vettem egy akkusztikus gitart ajandekba. Aminek 3 hurja fem, 2 ilyen nylon. Mire hazajottem /tokot is vettem hozza/ a masodik fem hur elszakadt. Hol tudok venni hur keszletet? Mert latom van kulon nylon es fem hurkeszlet is. En nem ertek ehhez, es mivel ajandek lesz jo lenne normalisan oda adni.
2010. aug. 11. 00:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanott ahol vetted a gitárt, vagy akármelyik hangszer boltban. 1200körül kezdődik egy húrszett, ha egy húrt veszel az kb.600ft azt hiszem. De ha arra is olyan hangszer boltok vannak mint erre, akkor az eladó is segítőkész és elmagyarázza a dolgokat:) Jah és a kérdésedből ítélve, nem tudod behúrozni, behangolni. Ezt is megcsinálják szerintem pár száz forintért.
2010. aug. 11. 00:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Valami nagyon nem oké azzal a gitárral ha csak 5 húr van rajta... :D

Amúgy ha csak elszámoltad és rendbenvan a gitár, akkor elég egy klasszikus gitárra való A-húrt venni (az a második), kb 200 ft.

2010. aug. 11. 01:37
 3/6 anonim ***** válasza:

ha ajándék, akkor szerintem add be a hangszerboltba, a húr szettet kifizeted ha szettet akarsz, 1500ftból kijön, és 5-600ftért szerintem fel is húrozzák neked.

De amúgy tényleg 5 húrja van?

2010. aug. 11. 06:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem elektromosom van, egyszer megadta magát a magas e, bevittük hangszerboltba, RÁRAKTÁK, BE IS HANGOLTÁK KB. 2-300 Ft-ért.
2010. aug. 11. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:
*bocs a nagybetűért... qrva Caps Lock! XD
2010. aug. 11. 09:05
 6/6 A kérdező kommentje:
nem, elszamoltam. 6 huros. csak most mar 5, mert 1 szakadt :)
2010. aug. 12. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!