Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok erről a gitárról?

Brianmateee kérdése:

Mit gondoltok erről a gitárról?

Figyelt kérdés

Több stílusban szeretnék vele játszani, metált nem, azt tudom, hogy ahhoz lennének jobbak is. Mennyire állja meg a helyét egy bandában? Természetesen nem annyira hosszútávra gondolok, idővel szeretnék majd egy Fender Stratocastert, de egyenlőre elégnek éreznék egy ilyen gitárt.

[link]

2020. nov. 14. 16:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sajnos egyforma tremoló van minden squieren, a vibe sem jobb megnéztem és pont ez tartott vissza anno hogy megvegyem. (ezért inkább egy affinity-m van amit feltuningoltam) A Vintage-on viszont full Wilkinson van acél tőkével mint az igazi nagy fendereken és kompatibilis is vele. A hangszedők is ugyanúgy. Szóval mint ahogy előzően is írtam én ezt választanám és a híd szedőt humbuckerre cserélném úgy hogy legfeljebb kibővíteném a helyét.
2020. dec. 18. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!