Brianmateee kérdése:
Mit gondoltok erről a gitárról?
Figyelt kérdés
Több stílusban szeretnék vele játszani, metált nem, azt tudom, hogy ahhoz lennének jobbak is. Mennyire állja meg a helyét egy bandában? Természetesen nem annyira hosszútávra gondolok, idővel szeretnék majd egy Fender Stratocastert, de egyenlőre elégnek éreznék egy ilyen gitárt.
2020. nov. 14. 16:46
1/11 anonim válasza:
Vegyél inkább egy használt Fendert.Az már bizonyított az elmúlt több mint fél évszázadban. Jobb áron is fogsz tudni kiszállni belőle ha majd később továbblépnél egy magasabb kategóriás darabra. Itt a válság, biztosan lesz pár jó vétel.
2/11 A kérdező kommentje:
@1 Köszi a tippet, megfogadom.
2020. nov. 14. 19:40
3/11 anonim válasza:
A fenti ajánlat szuper, csak van benne 200ezer forint hiány. Ez a vintage gitár nem rossz. Ettől még ránézhetsz a használt hangszerekre, kipróbálhatsz sokfélét, viszonylag veszteség nélkül.
4/11 anonim válasza:
Bármit veszel a hídnál dupla hangszedő legyen. Ha nem érted, kérdezd meg miért☺️
5/11 anonim válasza:
Ha ilyen kis kezdő vagy, ne vegyél még 300.000 Ft körüli hangszert. Nem tilos, csak felesleges.
6/11 anonim válasza:
3#Hol látsz te 200 000 Huf hiányt?#5 Nem is kell három kilóért hangszert venni,ha nézegeted a GS Fanatic oldalt, akkor tuti, hogy találsz majd olyan mexikói gyártású Fendert amit elvihetsz 150 000 körül.És ne mondd, hogy egy ilyen cucc nem kiforrottabb, értékállóbb, mint egy kínai akármilyen márka új gitárja,aminek egyetlen előnye, hogy jól néz ki, mert egy custom shop hangszerre akar hasonlítani.Vagy az alsóbb árkategóriában ott van a Squier, a Fender budget márkája,egy kezdőnek az is megfelelhet, azok között is lehet nézelődni.
7/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg Squier Bullettem van, de már többre vágyom, szóval teljesen kezdőnek nem mondanám magam, úgy érzem, hogy ideje váltani, de azért én sem akarok még 300.000 forintos hangszert.
2020. nov. 15. 18:57
8/11 anonim válasza:
Ezzel a gitárral nincs semmi gond csak éppenséggel nem metálhoz való hanem blues, vagy blues rockhoz de ahhoz nagyon. Valamint teljesen ugyanez a minőség és hardver a száz alatti v6 vintage is. Itt csak a relic-et fizettetik meg veled és hogy a magasra szerelt húrmagasság (talán) ezen már be van állítva. Én inkább azt mondom hogyha fiatalos (nem ilyen öreg mint én 😂) modernebb és színes de sztrató forma tetszik, punk vagy rock és picit metálosabb figurát akarsz akkor a dupla humbis squier Contemporary-t próbáld ki.)
9/11 A kérdező kommentje:
@8 Köszönöm a tippet, egyébként nem játszom metált, de utánanéztem miért is jó a dupla humbucker, úgyhogy akkor azok között nézelődök. Igaz, metált nem játszom, de mégiscsak jó, ha nem csak egy dologra jó a gitár, nyilván ez most amúgy is csak szintlépés lenne, később szeretnék komolyabb gitárt venni.
2020. nov. 18. 10:01
10/11 A kérdező kommentje:
Egyébként a Squier contemporary vagy Classic Vibe szériáknál mennyire használható a tremoló kar?
2020. nov. 18. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!