Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Konditeremben élő zenének...

Konditeremben élő zenének cigányzenekar túlzás?

Figyelt kérdés

Van egy kedves cigány muzsikus ismerősöm.

Megnyertek egy állami pályázatot és kötelező fellépniük x alkalommal.

Arra gondoltam a terembe ahova járok fellephetnének ha lejár a korlátozás, rendesen komplett zenekar van cimbalmos, nagybőgős, hegedűs.

2020. nov. 11. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy a terem hajlandó lenne ilyenért fizetni.
2020. nov. 11. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

a konditerem szolgáltatást nyújt és alkalmazkodik a vendégek igényeihez.

szóval ha a szigony utca környékén van ez a terem és nagyrészt cigányokból áll a vendégkör,akkor akár össze is hozhatod.

míg más termekben ez inkább lenne provokáció,mert a magyar emberek többsége nem kíváncsi egy ilyen söpredék kisebbségnek a zenéjére,kultúrájára edzés közben.

akkor sem ha vannak köztük virtuóz zenészek is.

de ha nem ragaszkodnak a cigány zenéhez,hanem az igényeket felmérve klasszikusokat,vagy népszerű slágereket adnának elő,akár működhetne is.

kérdés,hogy az előadás ebben a formában megfelelne e a pályázati kritériumoknak.

2020. nov. 11. 21:04
 3/5 $$$$$ ***** válasza:
83%
Öreg most komolyan . Ki az aki cigány zenere edz? Engem pl.erősen zavarna az edzesben ahogy masokat is. Nekem nincs bajom a cigany zenével . Bar sose hallgatok ilyeneket... De ha egy buliban megy akkor oke. De edzes közben? Ezt remelem viccnek szantad. Mindneki masfajta zenekre edz. En pl.metalra. Bar en alapbol is azt hallgatok. Masok viszont masra. De szerintem cigany zenere senki se edz....
2020. nov. 11. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
92%
ne etessuk a trollt, kerem haladjunk tovabb, nincs itt semmi latnivalo.
2020. nov. 11. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem is lehetnek nyitva a konditermek.De jó ötlet a Nád a házam tetejére súlyt emelgetni😁
2020. nov. 12. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!