Van még olyan, aki hozzám hasonlóan gyűlöli a retro rádiót?
Figyelt kérdés
Anyáék mindig ezt hallgatják. Én meg mondom ez krvaszar. Csak pár barátom van, aki ugyanígy nem szereti. De engem nagyon idegesít ez a sok b.zis régi szám. Van valaki még így ezzel? 🙃2020. nov. 8. 13:58
11/11 anonim válasza:
Sajnos az utolsónak igaza van:
napi 2 órában kénytelen vagyok hallgatni a Retro, de egyszerűen elviselhetetlen, mert minden
együttestől ugyanazt a 2 számot adják kb. 1 évig. Nem normálisak.
Alapvetően utálom a régi zenéket, a Depeche kivétel, viszont annyit adták a Personal Jesust ezek a marharépák, hogy otthon már képtelen vagyok meghallgatni.
A Bochkor című műsort vártam, de nagy csalódás… Lovász szerintem rém gyenge, humora nem nagyon van, Bochkor meg már fárasztó és unalmas.
Egy ideig talán vicces volt, hogy egy ennyire buta ember nagyképűsködik, de már sok – nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!