Van még olyan, aki hozzám hasonlóan gyűlöli a retro rádiót?
Nem a régi számokkal van a baj, csak azzal, hogy a retro radión ugyanazt az 5 darab kommersz slágert nyomatják, hát persze, hogy dögunalmas.
Viszont azt megtanulhatnád, hogy a "b*zit" nem kéne szitokszókent használni (sőt, sehogy), másrészt meg kultúrálódhatnál zenei téren, ha már annyira érdekel a dolog, hogy zavarjon. Csak jótanáncs, mert az irasod alapján ez így elég gáz (neked). 🙃
nem gyűlölöm, de tény, hogy hulladék rádió, viszont még így is jobb, mint a többi. Nálunk irodában szól a Retro, ami felüdülés a 3 idétlen idióta (Balázsék) után.
A reggeli műsoruk elviselhető, de nekem Bochkor minden délelőtt sok: egy nagyképű pojáca, aki minden témában csak közhelyeket mond, mégis zseninek tartja magát.
Zenei téren sem jó: ez a rádió max. olyan boomereknek jó, akik semmilyen mai underground zenét nem ismernek, ezért nosztalgiáznak túlértékelt régi hulladék zenéken.
Retróról akkor tekertem el,amikor kidobták Hudákékat Bochkor miatt... addig elviseltem a zenét a jó reggeli műsorért cserébe. Tibi bácsit én sem csípem, 1-2hallgatóval rém tapló. Várkonyi Attila műsorait szerettem még. Most Petőfit hallgattam, de az se jó. A magyar rádiók mindig ott rontják el, hogy ugyanazt az 50-60 dalt játsszák egész nap. Petőfin szerintem most óránként nyomatják Zséda Vikidál feldolgozását
...Most vettünk egy internetes rádiót, így mostantól kicsit nagyobb lesz a választék az eddigi 2 helyett :)
Kapásból reggelente Manna fm-et fogok hallgatni Hepi Endréékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!