Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van még olyan, aki hozzám...

Van még olyan, aki hozzám hasonlóan gyűlöli a retro rádiót?

Figyelt kérdés
Anyáék mindig ezt hallgatják. Én meg mondom ez krvaszar. Csak pár barátom van, aki ugyanígy nem szereti. De engem nagyon idegesít ez a sok b.zis régi szám. Van valaki még így ezzel? 🙃

2020. nov. 8. 13:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
8%
Nem gyűlölöm őket, de nekem se jönnek be a régi számok.
2020. nov. 8. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én már kezdem unni,hogy mindig ugyanazokat nyomják.
2020. nov. 8. 17:39
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Na meg a Tibibácsi mennyit brekeg benne😬
2020. nov. 8. 17:39
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

Nem a régi számokkal van a baj, csak azzal, hogy a retro radión ugyanazt az 5 darab kommersz slágert nyomatják, hát persze, hogy dögunalmas.

Viszont azt megtanulhatnád, hogy a "b*zit" nem kéne szitokszókent használni (sőt, sehogy), másrészt meg kultúrálódhatnál zenei téren, ha már annyira érdekel a dolog, hogy zavarjon. Csak jótanáncs, mert az irasod alapján ez így elég gáz (neked). 🙃

2020. nov. 8. 20:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem érzem gáznak. Így könnyebben erzékeltettem mennyire nem tetszik :DD
2020. nov. 8. 20:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a számokkal van a baj, hanem hogy minden órában ugyanazokat nyomják. A dévényi tibi bácsi meg egy bunkó, nagyképű pojáca. A másik nem tudom a nevét aki szombatonként "dj", folyton belepofázik a zenékbe.
2020. nov. 8. 22:51
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

nem gyűlölöm, de tény, hogy hulladék rádió, viszont még így is jobb, mint a többi. Nálunk irodában szól a Retro, ami felüdülés a 3 idétlen idióta (Balázsék) után.

A reggeli műsoruk elviselhető, de nekem Bochkor minden délelőtt sok: egy nagyképű pojáca, aki minden témában csak közhelyeket mond, mégis zseninek tartja magát.

Zenei téren sem jó: ez a rádió max. olyan boomereknek jó, akik semmilyen mai underground zenét nem ismernek, ezért nosztalgiáznak túlértékelt régi hulladék zenéken.

2020. nov. 9. 13:41
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
Biztos, nem vagy te olyan egyedi hópehely, mint képzeled. A zenei ízlés egy totál szubjektív dolog és biztos van még ember rajtad kívül, akinek olyan a zenei ízlése, mint a tied. Még Magyarországon belül is.
2020. nov. 17. 17:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert a rádió1 sokkal jobb ugyanazzal a 10 db hallgathatatlan moslék számával amit kavarnak egész nap...
2020. nov. 18. 00:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Retróról akkor tekertem el,amikor kidobták Hudákékat Bochkor miatt... addig elviseltem a zenét a jó reggeli műsorért cserébe. Tibi bácsit én sem csípem, 1-2hallgatóval rém tapló. Várkonyi Attila műsorait szerettem még. Most Petőfit hallgattam, de az se jó. A magyar rádiók mindig ott rontják el, hogy ugyanazt az 50-60 dalt játsszák egész nap. Petőfin szerintem most óránként nyomatják Zséda Vikidál feldolgozását

...Most vettünk egy internetes rádiót, így mostantól kicsit nagyobb lesz a választék az eddigi 2 helyett :)

Kapásból reggelente Manna fm-et fogok hallgatni Hepi Endréékkel.

2020. dec. 25. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!