SP vs. Siska Finuccsi! Ki a jobb? (lent)
2010. aug. 9. 22:44
2/9 anonim válasza:
sp itt sokkal jobb volt mint most:/
am nemtom sztem mind2 jó
3/9 anonim válasza:
én nem bírom egyiket sem de ha muszály választani akkor Siska..Espétől még fekete pákót vagy a kiszel tündét is jobban bírom pedig azok se semmik ...
6/9 anonim válasza:
Siska inkább ESPÉJ csak műmájer asziszi milyen menő pörgeti a fullcap et meg szereti Dzsasztin Bíbört aki szintén 0 és még mindíg nem értem Sean Kingstone nak és Ludacriss nek hogy lehet közös száma a csicska Dzsasztinnal
7/9 anonim válasza:
össze rapper egy csicska nigger b.zi
8/9 anonim válasza:
Ennyivel az összes Rocker is az lehetne.A rapnek legalább van tartalma még a rockban csak idegbetegek ordibálnak.Amúgy Finuccsi a legjobb rapper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!