Milyen zenéket hallgattok a kocsiba?

Éljen az okos autórádiók, már-már tabletek kora, hogy van benne internet.
Én youtube-on szoktam keresni. Ha csak városban megyek, akkor "city driving"-ra szoktam rákeresni, általában valami eurobeat-et dob fel.
Ha hosszú távon megyek autopályán/hegyi utakon/országúton, akkor a "road drive music" címszóra szoktam keresni, márciustól októberig.
Októbertől december elejéig általában a "rain driving"-ra, vagy "driving in fog"-ra keresek rá.
Decembertől márciusig pedig "winter driving"-ra. :D

Spotify-on hallgatok telefonról zenét. Szintén transzmiterrel oldom meg, hogy a kocsi hangrenszeréről szóljon, mint az #5-ös válaszoló.
Linkelni nem fogok, sokáig tartana. Ha érdekel kiabálj. De Celtic Punk, Indie Folk, Indie Rock playlistet szoktam beállítani, illetve több játéknak hallgatom a playlistjét is, pl. Telltale Games: The Walking Dead, Life is Strange. Ezek között van sok nagyon lágy zene, pl. Syd Matters, Daughter. De előfordul, hogy Powerwolf vagy Sabaton-ra vezetek. Van hogy podcastet hallgatok, TheVR-ék Happy Hour-ját. Mikor mihez van kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!