Erre a zenére 10-ből hány pontot adnál?
2020. okt. 22. 13:50
A kérdező szavazást indított:
1 pont, ez katasztrófa
2 pont
3 pont
4 pont
5 pont
6 pont
7 pont
8 pont
9 pont
10 pont, ez a zene betalált 💣✌🏻
23 szavazat
4/7 anonim 

válasza:

3-at adtam rá. Az én skálámon az annyit tesz, hogy nem szenvedek tőle aktívan, de nem is hallgatnám szívesen. Nem tudok felidézni olyan reggaeton számot, ami tetszett volna - ehhez persze hozzátartozik az is, hogy sosem ástam bele magam a műfajba, és ami kevés eljut hozzám mainstream rádiózenéből, arról mindig úgy érzem, hogy a Despacito n+1-edik logikus következményét hallom. De amúgy nagyon kritizálni sem tudom a dalt, nem hangzik rossz minőségűnek; szerintem annak, ami, annak teljesen jó, egyszerűen csak nem az én világom.
5/7 anonim 

válasza:

1-et adtam. Nem szeretem ezt a stílust, de ha szeretném akkor sem hinném, hogy tetszene. A csaj végig vinnyog benne (már bocsánat), és különben is, még 600 ugyanilyen szám létezik.
7/7 anonim 

válasza:

Nemkattintok rá amig nem tudom ki az előadó :D
Lehet utána sem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!