Milyen zenei kifejezés van arra amikor csak egy zongora kíséri az énekest?
Figyelt kérdés
Csak olyan zenéket szeretnék keresni ahol az éneklés mellett zongoráznak, de sajnos nem találok semmit. Minden amit kidobott csak zongora volt. Lehetőleg szomorú és lassú legyen. Hogyan kereshetnék ilyen zenéket?2020. okt. 21. 15:35
11/13 anonim válasza:
Mojjo, én már nem láttam azt a hozzászólast, ebben az esetben jogos, amit itt irtál, csak az az egyetlen bökkenő, hogy nem egyszer találkoztam már a kommenjeiddel itt az oldalon, szóval nem csak ez alapjan az egy beszélgetés alapján itéltem.
12/13 Mojjo válasza:
@11: Általában igyekszem inkább hasznosan válaszolni, mint nem - de akkor úgy tűnik, ez nem mindig sikerül. Mindenesetre köszönöm a visszajelzést.
13/13 A kérdező kommentje:
Öhm, hát köszönöm mindenkinek (mondjuk nem szerettem volna ez miatt konfliktust kelteni, jobb a békesség). 10-es válaszoló neked főleg köszi.
2020. nov. 10. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!