Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen zenei kifejezés van...

Milyen zenei kifejezés van arra amikor csak egy zongora kíséri az énekest?

Figyelt kérdés
Csak olyan zenéket szeretnék keresni ahol az éneklés mellett zongoráznak, de sajnos nem találok semmit. Minden amit kidobott csak zongora volt. Lehetőleg szomorú és lassú legyen. Hogyan kereshetnék ilyen zenéket?

2020. okt. 21. 15:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Talán akusztikus. Vagy írd be a szám címét + piano cover.
2020. okt. 21. 17:02
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
A Twitch tele van ilyenekkel, ráadásul élőben megy, tudsz dalt kérni (listáról, amit tud az illető).
2020. okt. 21. 17:18
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
Énekes-dalszerző/singer-songwriter
2020. okt. 21. 17:55
 4/13 Mojjo ***** válasza:
6%
@4: Az énekes-dalszerző az, aki - meglepő módon - énekel és dalt szerez. Ennek semmi köze ahhoz, hogy azt az éneket hány és milyen hangszer kíséri, azt a dalt 20 hangszerre vagy épp egy szál zongorára írja-e. Totál hülyeséget írtál, szóval ez van...
2020. okt. 21. 21:37
 5/13 Mojjo ***** válasza:
33%
Ja és természetesen az énekes-dalszerző az nem egy műfaj. Az egy ember. Tudod, a pék sem egy ételfajta neve, illetve a taxisofőr sem egy jármű.
2020. okt. 21. 21:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
#5-6 Végig olvasnád a kérdés leírást Mojjokám? "Hogyan kereshetnék ilyen zenéket?" Erre írtam a 3-as válaszom, tudni illik az énekes-dalszerző zenék 99%-ban még mindig vagy gitárral, vagy zongorával vannak, persze akadnak olyanok, amikben több hangszer is van, ezt senki nem írta. Az meg, hogy műfajnak nevezzük vagy nem, olyan hülyeség fennakadni, a rock vagy a pop sem egy adott műfaj, hanem egy gyűjtő fogalom, mégis szeretik műfajnak nevezni, de ameddig érti a másik fél, addig nem tudom mit kell rajta fennakadni... Jesus christ, feleslegesen okoskodsz barátom.
2020. okt. 22. 00:18
 7/13 Mojjo ***** válasza:
0%

@7:

"Erre írtam a 3-as válaszom, tudni illik az énekes-dalszerző zenék 99%-ban még mindig vagy gitárral, vagy zongorával vannak"

Nem illik tudni, mert ez szimplán nem igaz. Az meg, hogy keversz egy személyt egy műfajjal, nehezen kimagyarázható hülyeség, kár ezen erőlködni utólag :)

Totál rossz választ adtál, evvan, szerintem lépj tovább, majd legközelebb jobb lesz.

2020. okt. 22. 00:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Mojjo, te meg semmilyen választ nem adtal, csak 60 bekezdésben, fölenyeskedő és gúnyos hangnemben elkezdtél kritizalni egy embert. Ez sem jobb, sőt, inkább rosszabb...:) Az a baj, valszeg te legközelebb sem leszel jobb.
2020. okt. 25. 13:15
 9/13 Mojjo ***** válasza:

@8: Törölve lett egy hozzászólás, így megértem, miért hiszed ezt. Valójában akit kritizáltam, konkrétan rákérdezett, hogy miért nem stimmel a hármas hozzászólása, miközben kellemesen szidott mindenkit, aki szerint nem volt tökéletes az a válasz.

Mivel rákérdezett, válaszoltam - a kérdése stílusához képest még nagyon is finoman. Ha nem kérdezett volna, nem válaszolok. Ennyi a történet.

2020. okt. 25. 13:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Jah, és igen, én sem adtam valaszt (de legalább nem kötekedni jöttem), de ezt azonnal korrigálom:

Kerdező, esetleg úgy próbálj meg keresni, hogy "piano ballads". Ha még van az adott számban más hangszer is, elő szokott fordulni, hogy peldául koncert/tévés fellépés alkalmával csak zongorával kísérik/kíséri magát az illető. Hogy egy peldát is emlitsek, Elton John.

2020. okt. 25. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!