Honnan lehet tudni, hogy ritmusvaltás van, vagy alapból "annyi annyiad"?
Tudom, eszméletlen idiótán sikerült megfogalmaznom, de megpróbálom példával illusztrálni.
Például ezeknél honnan tudom, hogy 4/4-ed és 3/4-ed váltakozik, vagy csak 7/4-ed van?
Itt 5:54 körül kezdődik az a rész:
Ha tippelnem kéne azt mondanám, az a Cockney Rebel számban váltás van, a Genesisben meg 7/4-ed, mert mintha ott a zenei motívum úgy jobban "egyben" lenne, de igazából nem tudom, mert nem értek hozzá...
Bármilyen hasznos/érdekes dolognak örülök ezzel kapcsolatban, köszi előre is :)
#5-ös vagyok a sz@r válasszal
Mojjo, évek óta figyellek itt az oldalon. Pár éve még nem ilyen voltál. Őszintén le a kalappal a tudásod előtt, de szerintem kicsit elszaladt veled a ló. Mostanában a legtöbb hozzászólásodnál egyfajta fölényességet érzek a segítségnyújtás helyett. Mint amikor a király dob egy fillért a koldusnak, hogy "nesze paraszt".
Szerintem nyilvánvaló gúny volt a hozzászólásod, hiszen te is írtad, kifejthetted volna helyette. Elismerem, az én válaszom nem volt telhesen helyes, mivel én a kottázhatóság szempontjából futottam neki.
Ettől függetlenül nem szeretném, ha a gyk zenei része is lesüllyedne arra a szintre, ahol a közlekedés, vagy az ezotéria tart. Az nem emberekhez méltó. És mivel a zenei tartalmak egyik meghatározó alakja vagy, ezért úgy gondolom, még inkább felelősség van ezért a válladon, ami igazából ha belegondolsz, megtiszteltetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!