Viagogoról kapott már vissza valaki pénzt?
Figyelt kérdés
Onnan rendeltem koncertjegyet, viszont a COVID miatt elmaradt a júniusi System of a Down. Volt két opcióm: egy voucher vagy teljes pénzvisszatérítés. Az utóbbit választottam,de június óta áll a dolog. Már írtam nekik vagy 3x, hogy mikor akarják visszautalni és mindig az a válasz, hogy nem tudják megmondani, hogy pontosan mikor indítják az utalást, mert a vírus miatt rengeteg dolguk van, sok visszautalandó van..
szerintetek?
2020. okt. 17. 09:09
A kérdező szavazást indított:
Visszautalják majd
Ebből már nem látsz pénzt
7 szavazat
1/1 anonim 

válasza:

A Viagogo az egyik legnagyobb átverős oldal, sosem szabad onnan rendelni. Az egy dolog hogy valószínűleg az igazi jegyár többszörösét fizetted, de ha megtartották volna a koncertet, a viagogós jegyeddel be sem engedtek volna, mert hamis jegyeket árulnak az esetek nagyrészében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!