Akik Kanye Westet zseninek tartják: írnának számokat, hogy mitől zseni? Miért tartják őt jónak?
Először is, nem számokat, hanem albumokat hallgatnék a helyedben. Nekem is a MBDTF a kedvenc albumom tőle, az egyik legjobb hip hop album amit valaha hallottam. A hangzásvilága elképesztő az albumnak, az instrumentálok csodálatosak, és nagyon jó közreműködők vannak rajta. Rick Ross verzéje például talán a valaha volt legjobb feature amit hallottam. Albumok terén még a Graduation és a Yeezus a kedvenceim, de persze megoszlanak a vélemények. Az biztos hogy gyakorlatilag minden albumát igencsak elismerik a zeneértők, kritikusok, és a hip hopot hallgató közönség is. Természetesen a zenehallgatás mindig is szubjektív, ha neked éppen nem tetszik akkor ez van, de ha legalább a legjobb 4-5 albumát nem hallottad, addig én nem mondanék róla véleményt a helyedben. Szerintem Kanye diszkográfiája az egyik valaha volt legjobb a hip hop terén. Még a legnagyobb legendák akiknek hosszú karrierjük volt (Eminem, Jay-Z, Nas) is "hibáztak" többször is, míg Kanyénak csak a legutolsó albumát sorolnám ide.
Személy szerint a kedvenc számaim Kanyétól: Devil In A New Dress, Blood On The Leaves, Runaway, Through The Wire, Flashing Lights, Diamonds From Sierra Leone, Power, No More Parties In LA, Jesus Walks, Can't Tell Me Nothing
Előttem leírták a lényeget: Lehet szidni, lehet támadni, de nagyon egyedi és jó albumokat dobált ki. Ehhez jön még hozzá, hogy marketing terén is jó a srác. Amihez nyúl, abból pénz lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=Jg5wkZ-dJXA&list=PLlfIwwkSWO..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!