Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Akik Kanye Westet zseninek...

Akik Kanye Westet zseninek tartják: írnának számokat, hogy mitől zseni? Miért tartják őt jónak?

Figyelt kérdés
2020. okt. 16. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
2020. okt. 16. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok egy óriási Kanye fan, de a My Beautiful Dark Twisted Fantasy című kiadványát én is zseniálisnak tartom. Az egészet ajánlom egyben meghallgatásra, mert nagyon az a fajta album, aminek van egy szép íve, amitől a teljes mű többet ad, mint az egyes dalok külön-külön. Azt persze nem tudom megígérni, hogy neked is tetszeni fog. Nyilván ha valaki mondjuk csak virtuóz analóg hangszeres játékosokra használja a zseni szót, az Kanye-t nagy eséllyel nem fogja annak tartani... Én személy szerint a MBDTF-t egy art-pop albumként tartom számon, olyan kategóriában gondolom mesterműnek, mint pl. Björk-től a Post, vagy a Portishead-től a Dummy. Ha érdekel, megpróbálhatom kifejteni, hogy mit szeretek benne.
2020. okt. 16. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Először is, nem számokat, hanem albumokat hallgatnék a helyedben. Nekem is a MBDTF a kedvenc albumom tőle, az egyik legjobb hip hop album amit valaha hallottam. A hangzásvilága elképesztő az albumnak, az instrumentálok csodálatosak, és nagyon jó közreműködők vannak rajta. Rick Ross verzéje például talán a valaha volt legjobb feature amit hallottam. Albumok terén még a Graduation és a Yeezus a kedvenceim, de persze megoszlanak a vélemények. Az biztos hogy gyakorlatilag minden albumát igencsak elismerik a zeneértők, kritikusok, és a hip hopot hallgató közönség is. Természetesen a zenehallgatás mindig is szubjektív, ha neked éppen nem tetszik akkor ez van, de ha legalább a legjobb 4-5 albumát nem hallottad, addig én nem mondanék róla véleményt a helyedben. Szerintem Kanye diszkográfiája az egyik valaha volt legjobb a hip hop terén. Még a legnagyobb legendák akiknek hosszú karrierjük volt (Eminem, Jay-Z, Nas) is "hibáztak" többször is, míg Kanyénak csak a legutolsó albumát sorolnám ide.

Személy szerint a kedvenc számaim Kanyétól: Devil In A New Dress, Blood On The Leaves, Runaway, Through The Wire, Flashing Lights, Diamonds From Sierra Leone, Power, No More Parties In LA, Jesus Walks, Can't Tell Me Nothing

2020. okt. 16. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Előttem leírták a lényeget: Lehet szidni, lehet támadni, de nagyon egyedi és jó albumokat dobált ki. Ehhez jön még hozzá, hogy marketing terén is jó a srác. Amihez nyúl, abból pénz lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=Jg5wkZ-dJXA&list=PLlfIwwkSWO..

2020. okt. 17. 04:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!