Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A zenetörténelem korán elhunyt...

A zenetörténelem korán elhunyt nagyjai közül ha egyet feltámaszthatnátok, ki lenne az?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akik idejekorán hagytak itt minket, betegség, gyilkosság, öngyilkosság vagy baleset miatt. Ha egyet választhatnátok hogy újra éljen, ki lenne az?

2020. okt. 13. 14:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
98%
#10: Olvastad a kulcsszavakat? (#könnyűzene)
2020. okt. 13. 21:26
 12/22 Mojjo ***** válasza:
100%
@11: Upsz, nem. Oké, akkor én voltam a hülye, sorry.
2020. okt. 13. 21:36
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Chuck Schuldiner-t nem látom a leírtaknál...

Minden esetre az ő életműve hibátlan, új stílust alkotott és még utolsó éveiben is képes volt megújulni.

Hihetetlen tehetség volt, felmérhetetlen hatást gyakorolt az extrém könnyűzenére.

https://www.youtube.com/watch?v=j3OPOYG6XIQ

2020. okt. 13. 21:56
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Prince-t hiányolom a listáról, én rá szavaznék.
2020. okt. 13. 22:59
 15/22 anonim ***** válasza:
32%

John Lennon-t mindenképp, Ő még tovább is élhetett volna, ha nincs az az őrült rajongó! A Beatles sikere csúcsán egy interjúban Lennon tett egy ártalmatlannak tűnő irónikus megjegyzést, és ezért kellett később az életével fizetnie! Értelmetlen gyilkosság egy őrült fanatikus, mélyen vallásos rajongó keze által!

George Michael halálát szívelégtelenség okozta, ez sajnos bármikor bárkivel előfordulhat, sokan természetes halálként kezelik.

Michael Jackson halálának pontos körülményei máig tisztázatlanok, és tele vannak ellentmondásokkal!

Akiket még ismerek közülük, némelyikük halála olyan volt, amiről részben Ők maguk tehettek:

Freddie Mercury (AIDS)

Janis Joplin (drog túladagolás)

Elvis Presley (öngyilkosság)

És mondjuk ott van a Beatles másik tagja, George Harrison, aki bár áttétes tüdőrákban halt meg, de erről Ő maga is tehetett, mivel erős dohányos volt, fiatal korában akár 4-5 doboz cigit is elszívott naponta!

A többieket nem ismerem!

2020. okt. 14. 00:50
 16/22 anonim ***** válasza:
31%

A felsoroltak egyike sem. Talán Kurt az, akiben még voltak nagy slágerek, amit nem tudott megénekelni, de a többiek bőven túl voltak már a zenitjükön, így valószínűleg Kurtnek sem lett volna már nagyobb slágere a smells like teen spiritnél.

Egy Avicii szintén ez a kategória...

Nehéz olyat mondani, akiből még valami nagyobb kijöhetett volna, mint amit már elért 🤔

2020. okt. 14. 07:19
 17/22 anonim ***** válasza:
89%
Joplin vagy Lennon. Utóbbira szavaztam, Lennon még rengeteg jó dalt szerezhetett volna.
2020. okt. 14. 07:38
 18/22 anonim ***** válasza:
62%
Ezt az Aviciit nagyon felkapták, de azért a felsoroltakkal nagyon nem egy kategória. Pár éve halott, de már most nem tudnám egy számát se felidézni.
2020. okt. 14. 15:59
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

#10: Olvastad a kulcsszavakat? (#könnyűzene)

Éppenséggel a felsoroltak könnyűzenében jeleskedtek, csak régebben. :-)

2020. okt. 14. 16:03
 20/22 anonim ***** válasza:
85%

Freddie Mercury-t imádom a legjobban, viszont soha nem szoktam elgondolkodni, hogy mi lenne ha...

Neki meg kellett halnia. Sajnos.

Ezért Elvis Presley-re szavaztam, mert kíváncsi lennék, hogy "mi történt volna vele".

2020. nov. 6. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!