Ez milyen effekt?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szoktam filmekben hallani ilyen nem is tudom, talán valami nagyon mély harsonára tudnám hasonlítani hangot, ez valami brutalitást, vagy egyfajta hangulatot akar szimbolizálni, moziban nagyon hatásosan hangzik mélynyomóval. Ezeket hogyan nevezzük, van-e ilyen zeneként, amit tudok hallgatni? Nagyon tetszik. Ha esetleg van valaki hangmérnök, vagy composer aki ért hozzá.
Példa: 3:00-hoz tekerjetek:
2020. okt. 11. 14:20
1/2 anonim válasza:
Nem tudom hogy a hangot magát mivel szólaltatják meg, ez a lebegő, oszcilláló hangzás valószínűleg egy tremoló effekttel készült. Gitáron így szól:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is gitározom, erre még nem is gondoltam :D
2020. okt. 13. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!