Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi legyen a zenekar neve?

Mi legyen a zenekar neve?

Figyelt kérdés
Alakuló zenekarnak keresünk jol csengő nevet. Már kifogytunk az ötletekböl és minden jó ötletünk már foglalt. Rock zenét játszunk olyan odaba..os zenét. Ötletek esetleg?

2020. okt. 3. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Dögtelep vagy Bélpokol
2020. okt. 3. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Toxikus Sokk
2020. okt. 3. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
12%
Dark Mask
2020. okt. 3. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Titánhullámok

Ha tényleg olyan odab#szós, akkor az acélnál is keményebb fémet írtam, és ezekből olyan hanghullámok, amik olyat szólnak, hogy "kilóméteres körzetben" minden beleremeg!

2020. okt. 3. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Legyen a nevetek F#szom. Lehet mondani majd, hogy "megint összeállt a F#szom", vagy "Szia, este jössz F#szomra?" :D
2020. okt. 3. 18:46
 6/9 anonim ***** válasza:
68%

Halálhörgés

Maszk a pofádra

Szájkosár

Covid666

2020. okt. 3. 19:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az "odaba..ós" szóról nekem a Zajszint, vagy a Noise (angolul a "zaj"-t jelenti) jutott eszembe. Ha jól láttam, nincsenek ilyen nevű zenekarok. Valami fejrázós zenéhez szerintem még passzolnának is.
2020. okt. 4. 01:37
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Sry de nem tudom, hogy miért akartok zenekart alapítani ha még annyi kreativitás sincs bennetek, hogy egy nevet adjatok magatoknak... :/
2020. okt. 4. 14:32
 9/9 anonim ***** válasza:
A rúd végén eper, Vanessza és a ventillátorok v. Vanessa&ventilators. VadLoveAk... NYLH és a DT(nyilt láng használata és a dohányzás tilos) stb
2020. okt. 26. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!