Kedvenc Queen album?
Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc Queen albumotok?2020. okt. 1. 21:25
11/23 anonim válasza:
Tetszés szerinti sorrendben: Jazz, News of the World, The Game, A Night at the Opera, Hot Space, Greatest Hits
12/23 anonim válasza:
Top3:
3.Sheer Heart Attack
2.A Kind Of Magic
1.Innuendo
+ a Made In Heaven, mert a legérzelmesebb az Innuendohoz hasonlóan, az ember szeméből könny csordulhat...
13/23 anonim válasza:
Made in Haeven, Innuendo és The Game :)
14/23 anonim válasza:
A Night at the Opera, de igazából az összes többi albumuk is jó. Tudom,hogy ez egy kislemez, és nem album,de attól még nagyon szeretem a Bohemian Rhapsody-t is.
15/23 Elefánt137 válasza:
Nekem a The Game tetszik a legjobban de jó még a The Works, A Kind of Magic (főleg a 86-os Budapesti fellépésük miatt), A Night at the Opera meg A Day at the Races de igazából nekem az összes albumuk bejön :)
16/23 Rothadó Narancs válasza:
News of the World (1977)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!