14 évesen (nyolcadik osztályban) szeretnék zongorázni, de ugye nem a többi elsőssel kell együtt lennem?
SZERINTEM HALGATSD MEG A TANÁCSOMAT, MERT 9 ÉVE JÁROK MAGYARORSZÁG ELSŐ ÉNEK ZENEI ISKOLÁJÁBA, ÉS AZ ORSZÁG EGYIK LEGHÍRESEBB ZENEI SULIJÁBA!!!
A mis ismkolánkban 32 féle hangszeren lehet tanulni, de ez most nem lényeges, hogyha hangszeren kezdesz el játszani, akkor valószínűleg először előkészítős leszel, és csak aztán leszel elsős, ez nem jelenti azt, hogy nálad fiatalabbal kell zongoráznod, ha csak nem 4 kezest játszotok, de zongoránál miért a kor számít, ha igazán szeretnél megtanulni zongorázni, akkor ne a többiekkel foglalkozz, és ha a sulitok elég fejlett valószínűleg saját óráid lesznek, ami azt jelenti, h ott a tanár csak veled foglalkozik, és ha együtt kell játszanotok, akkor a másikra figyelj, igazodjatok egymáshoz, a ritmust is!!!
sok sikerta tanuláshoz!!!
a zongora nehéz hangszer!!!
:D Blau
Az a baj, h épp ezaz, h zongorára nem futja és nem is lenne hely ebben a kicsi házban egy zongorának, ezért a nővérem szintetizátorát kérem kölcsön.
Kössz a segítségeteket! Szerintem lehet, hogy akkor zenesuliba megyek ha tényleg van olyan, hogy egyedűl tanít engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!