Mi a címe a Telekomos reklámban szóló zenének?
Figyelt kérdés
Aki mostanában néz tv-t az tudja, hogy a Telekomnak most egy ilyen apás reklámja van. Ha valaki tudná és leírná a zenének a címét, annak nagyon örülnék. Előre köszönöm! :)2020. szept. 26. 18:59
1/2 anonim válasza:
Grace Mesa - Let's Go Holiday
Egy a gond, youtube-on nincsen fent. Premium Beat- en van fent amihez a link: [link]
Ez egy olyan dal amit nem adtak ki mint önálló dal, hanem egy ilyen zenei aláfestésnek lett csinálva. Legalábbis én ezt szűrtem le az oldal leírásából. Letölteni csak akkor tudod ha megveszed a licenc-et de meghallgatni ingyenes. Remélem segítettem:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2020. szept. 28. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!