Az emberek tényleg szeretik az ilyen tipikus szórakozóhelyeken szóló tuctuc zenéket?
Ezek a zenék szerintem egyszerűen nem józan embernek valók.
Nem vagyok oda a mulatós zenéért.De mondjuk 7-8 sör után már majdhogynem jó ízűen hallgatom mondjuk az efféle zenéket:
Drága 4-es válaszoló. A 21. század agymosott, felszínes, kultúrálatlan, közösségi médián szocializálódott, 1 bites emberei azok, akik éppen a zene, vagy egyéb ízlés kérdése dolgok miatt ítélnek el másokat. Azért, mert én az Alan Walkert szeretem(egyaltalan nem igy van, csak leirom hogy a pont agyuak is megertsek), én a társadalom legalján fogom találni magam ? Persze lehet, de ez nem a zenei ízlésen fog múlni. Sokat elmond (ahogy rólad ez a kijelentés is) pár emberről a zenei ízlése, mert ebből látszik hogy mennyire van igénye komolyabb dolgokra, vagy csak megelégszik egy szarrá autotuneolt misshel, byealexel.
En se hallgatok meg minden fost, de attol hogy te Jazz-t hallgatsz nem foglak elitelni, viszont az ilyen buta 1 bites kijelenteseid miatt mar annal inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!