Végighallgattam. Tudnod kell, hogy alapvetően a rock/ metal műfajok kedvelője vagyok, de nem vetem meg semelyik zenei irányzatot sem, úgyhogy ennek fényében olvasd a véleményem.
Tehát első sorban azt jegyezném meg, hogy a szövegnek csak helyenként értettem egy- egy töredékét, ami abban az esetben teljesen jó, ha ez volt a célod. Viszont tudtommal a rap műfajnak nagyon is lényegi része az ének, hogy kellőképp át tudd adni a gondolataidat, érzéseidet, vagy világmeglátásodat, szóval azt tudom ajánlani, hogy vegyél vissza egy keveset az autotune-ból (már ha tényleg elengedhetetlen hogy legyen), és fejleszd az énekhangod. A legjobb, ha elmész egy énektanárhoz, elképesztően sokat tud segíteni.
A másik, amit ki szeretnék emelni, a hangzás. Személyes ízlésem szerint a dob lehetne halkabb, hogy jobban hallhassuk az éneket, illetve hidd el, hogy ha más nem is, de egy egyszerű, dallamos basszus a háttérben sokat dobna rajta.
Nem volt rossz, de én a helyedben dolgoznék még rajta.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!