Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kpop fanok figyelem!!!!...

Kpop fanok figyelem!!!! Keresek egy zenét, de nagyon nem vagyok otthon a műfajban. Kapok segítséget?

Figyelt kérdés

Fekete fehér a klip, egy srác és egy csaj énekel benne. Arról szól, hogy milyen viharos a kapcsolatuk. Judoznak, a lány szétveri a srác mobilját, a srác ráírja a csaj kocsijára, ami egy Bentley, hogy bitch stb stb

Talán az a legnagyobb segítség, hogy a srácnak van egy "Love-Hate" Tetoválás az ujjpercein.

2020. szept. 21. 02:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem mostani amúgy. Tuti van pár éves
2020. szept. 21. 02:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Fuh ne haragudj de annál többet nem tudom mondani h nézegess Trouble Maker videókat. Jobb nem jut eszembe. Nekem nem ugrik be a klipp de ha egy ferfi és egy nő énekel akk talán Trouble Maker.
2020. szept. 22. 02:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Meglett :)

[link]

2020. szept. 22. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne erre pont nem gondoltam XD

De lényeg h meglett

2020. szept. 22. 23:58
 5/6 anonim ***** válasza:
41%

HMMM igazából amit leírtál az eléggé részletes volt :D mert amúgy van 1 millió kpop szám de már az mindjárt leszűkíti ha van benne fiu-lány páros

amúgy nem rossz legalábbis a rap része eléggé rendben volt mondhatni ez nem kpop volt hanem csak egyszerűen koreai zene

2020. szept. 23. 01:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem azért a love-hate tetoválás az ujjperceken eléggé jellegzetesé teszi
2020. szept. 30. 01:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!