Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki a kedvenc CLC tagotok? Mi...

Ki a kedvenc CLC tagotok? Mi a véleményetek róluk?

Figyelt kérdés

Szerintetek ki a legtehetségesebb, illetve a legszimpatikusabb?

Aki kedveli őket: szerintetek is vannak legalább olyan jók, mint a náluk jobban előtérbe tolt k-pop csapatok?

Illetve van tőlük kedvenc számotok?

2020. szept. 20. 13:45
A kérdező szavazást indított:
Seungyeon
Seunghee
Yujin
Sorn
Yeeun
Elkie
Eunbin
13 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:

Seungyeon nagyon jó táncos. Szerintem Sorn a legszimpatikusabb, mert nyitott és barátságos személyiség, viszont van egy kis ellenérzésem vele kapcsolatban amiatt, ahogyan egy bizonyos dolgot kezelt (bővebben: [link] )

A cégük elszúrta a dolgokat, nekem ez a véleményem. Szerintem nagyon igaz az, hogy a CLC azért nem lett ismertebb, mert a stílusváltás minden egyes comebackkel csak ártott nekik, nem lett határozott imidzsük. A labelmate (G)I-DLE minden tekintetben (streaming, albumeladás stb) köröket ver rájuk, pedig frissebb csapat.

2020. szept. 20. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
#1 vagyok, elfelejtettem hozzátenni, hogy Soyeon személye és a K/DA tevékenység a Riot Gamesszel is valószínűleg segíti az IDLE-t, mégis... SOKKAL több profitot hoz a junior csapat a CLC-hez képest. A cég elcs.szte a dolgokat.
2020. szept. 20. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Seungyeon a kedvencem a kezdetek óta. Igazából nekem van egy ilyen main dancer "betegségem". Lehet azert mert én is táncoltam. Ösztönösen a main dancerek lesznek a kedvenceim. Egyébként Seungyeon kifejezetten jó táncos sztem csak sajnos underrated. De talán egyszer elismerik. Szeretem még Yeeunt meg Sorn-t.

Egyebkent sztem kifejezetten jó, hallgatható számaik vannak. Nem mondom h a kedvenc együttesem de ott vannak vhol a topban. És egyre népszerűbbek aminek külön örülök mert nem szeretném h azert tűnnének el mert a túlhipeolt nagyok miatt nem tudnak érvényesülni. Igenis a BP és a BTS mellett is vannak jó bandák.

2020. szept. 21. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:

#3as cagyok. Az első válaszolóval teljesen egyetértek, viszont azért el kell ismerni h a (G)I-dle nek is nagyon jó számaik vannak. Meg azert sztem nppszerűségben sokat számit h abban az evben még kik debütáltak. A CLC 2015ben ugy mibt a Twice, a (G)I-dle 2018ban, amikor az Iz*one

Azert sem ugyanazokkal esélyekkel indulnak. Sztem itt ez is egy tényező. Meg nyilván számít h milyen cég alól kerülnek ki. Egy JYP, SM, YG együttes mindig is nagyobb fogyelmet fog kapni. Es azert 2015ben senki nem a CLC-re figyelt hanem a Twice ra.

2020. szept. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!