Mitől kapcsol be folyton Protector módba a Sony erősítőm?
Az erősítő típusa Sony STR-DE435
Most vettem használtan kb 1 hete eleinte is ezt csinálta. Leginkább akkor csinálja ha hagyom sokáig állni utána bekapcsolom ês egyből átvált majd kapcsolgatom és egyszer elkezdi hogy később vált át utána jó, ha nem kapcsolom ki csak muteolom akkor meg jól működik ameddig nem rakok rá nagyobb hangerőt. 2db 4 ohmos hangfalakkal használom (másik pioneer erősítővel jók) ez is támogatja a 4 ohmot. Próbáltam már másik átjátszó kábellal is ugyanaz. Ha leválasztom a hangfalakat akkor meg csak a bekapcsolásnál szórakozik.
Másik csatornára kötve is ezt csinálja, ha csak az egyik hangfalat kötöm be akkor is. Tegnap levettem a fedelét kiporoltam megnêztem a csatlakozásokat meg hátha van valami jól látható hiba de semmit nem láttam utána lehetett használni torzításig, ma meg már ugyanaz. Bármi ötlet?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!