Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Woojin...

Mi a véleményetek Woojin botrányáról?

Figyelt kérdés

Mit szólnak hozzá a Stayek? Van olyan aki még mindig Woojin mellett áll?

Őszintén megmondom, hogy én általában nem szoktam foglalkozni és nem is szeretek foglalkozni ezekkel a drámákkal, de úgy voltam vele, hogy ha már az ult bandámról van szó akkor elolvasom. Nem akarom elhinni ami történt. Egyszerűen nem akarom felfogni és már sajna nem nagyon tudok Woojin mellé állni. Túl sok az ellen szóló bizonyíték. Nagyon nagyon rossz ezt az egészet úgy végignézni, hogy amikor én kezdtem el stanelni őket akkor még ot9 volt.

A lényeg, hogy továbbra is minden erőnkkel támogassuk a 8 tagú Stray kids-t és ne hagyjuk, hogy megint valami rossz történjen velük.

Tisztában vagyok vele, hogy ez a kérdés alatt elég nagy veszekedés robbanhat ki és állok elébe.

2020. szept. 9. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Én egyelőre pártatlan maradok. Az szinte biztos, hogy Woojin manipulatív és hazug, de valószínűleg buta is. Hogy a vád a szexuális bántalmazásról igaz-e, hát azt még nem tudjuk. Én őszintén az áldozat mellé akarok állni, de még nem igazán tudunk akármit is. Várok.
2020. szept. 10. 11:31
 12/18 anonim ***** válasza:
11%
11. Hogyha pártatlan vagy azt jelenti,hogy megkérdőjelezed az áldozatot. Inkább állj egy potenciális hazug mellég,mint egy potenciális szexuális zaklató mellé.
2020. szept. 10. 11:33
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
#12 Még azt se tudjuk, ki az áldozat. Annyi minden kering már (voltak itt hírek arról is, hogy Woojin teherbe ejtett valakit, aki egy fansite-ot vezet/vezetett), minek higgyen az ember? Várni szabad.
2020. szept. 10. 12:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#9 Rendesen felröhögtem most. Viszont figyelj, a drog rossz. Neked elég ennyit tudnod.
2020. szept. 12. 11:40
 15/18 anonim ***** válasza:
40%

Na hát jelenleg úgy néz ki, hogy Woojin cége mégiscsak létezik, merthogy az amerikai Teen Vouge-nak adtak interjút.

Gyanús volt nekem, hogy erről konkrétan semmi nem jelent meg eddig a médiában, hiszen ha már a legkisebb gyanúja is felmerül bármilyen botránynak, azt a kpopos hírportálok azonnal le szokták hozni, de itt semmi ilyesmi nem történt.

Én legyen szó az élet bármely területéről, mindig hiteles forrásokból szeretek tájékozódni, a fanok által instagramon és twitteren terjesztett információk nem feltétlenül hitelesek. Ahogy a #13 is említette, annyi mindent terjesztenek, hogy azt se tudja, mit higyjen el az ember.

Tényleg jobb inkább kivárni, mik a fejlemények, ahelyett, hogy egyből megköveznénk Woojint.

Persze nyilván érthető, hogy egy ilyen téma hatalmas indulatokat vált ki az emberekből, de szerintem jobb pártatlannak és mindkét oldallal szemben kritikusnak maradni.

2020. szept. 12. 16:55
 16/18 anonim válasza:
81%

Ha valamilyen csoda folytán kiderül az ártatlansága (megjegyzésként mondom, ezt erőteljesen kétlem), én akkor se fogom ezután őt támogatni semmilyen formában. Abban a kamus bocsánatkérő/cáfoló levelecskében volt képe a nemsokára megjelenő albumát promotálni, ami kritikán aluli.

Woojin nem fogja felvállalni. A legvégsőkig tagadni fog mindent.

A többi (és jegyezzük meg fiatalabb!!) tagot bántani, mert ő a legnépszerűtlenebb? Ennél aztán nincsen lejjebb. Most legyek gonosz, és mondjam azt, hogy okkal volt a legnépszerűtlenebb?

Én őszintén örülök, hogy a fiúk megszabadultak attól az energiavámpírtól. Boldogabbnak tűnnek nélküle.

Remélem azért minimum eljárás indul ellene, és milyen jó is lenne, hogy a nemsokára megjelenő albumát először a cellájában adhatná elő a cellatársainak.

2020. szept. 13. 14:04
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

#15-nek:

[link]

Látom, el se olvastad rendesen a cikket. Az egész bűzlik.

A 10X azt állítja, hogy a bűncselekmények idején Woojin nem lehetett ott, hisz ők vigyáztak az idol egészségére ebben az időszakban (április), így az idol nem vett részt az éjszakai életben. Igenám, de a 10X augusztus előtt nem is létezett, ráadásul azt mondták, a bejegyeztetésük után nem sokkal szerződteték le Woojint. Ebből az következik, hogy áprilisban Woojin nem állhatott kapcsolatban a 10X-szel. Szóval... a cég mire fel védi meg Woojint?

2020. szept. 14. 13:16
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
9es te nem rasszistának tünsz hanem konkrétan az vagy. Hogy lehet ilyet irni? Léteznek-e egyáltalán ázsiaiak? Nem, csak a világ több mint fele ázsiai te agyatlan barom.
2020. szept. 22. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!