Mi a véleményetek Woojin botrányáról?
Mit szólnak hozzá a Stayek? Van olyan aki még mindig Woojin mellett áll?
Őszintén megmondom, hogy én általában nem szoktam foglalkozni és nem is szeretek foglalkozni ezekkel a drámákkal, de úgy voltam vele, hogy ha már az ult bandámról van szó akkor elolvasom. Nem akarom elhinni ami történt. Egyszerűen nem akarom felfogni és már sajna nem nagyon tudok Woojin mellé állni. Túl sok az ellen szóló bizonyíték. Nagyon nagyon rossz ezt az egészet úgy végignézni, hogy amikor én kezdtem el stanelni őket akkor még ot9 volt.
A lényeg, hogy továbbra is minden erőnkkel támogassuk a 8 tagú Stray kids-t és ne hagyjuk, hogy megint valami rossz történjen velük.
Tisztában vagyok vele, hogy ez a kérdés alatt elég nagy veszekedés robbanhat ki és állok elébe.
Itt is csak azt tudom elmondani, mint a másik kérdésnél (tudom, le leszek pontozva itt is): ez jelen esetben nagy valószínűséggel csak egy rágalom, egyetlen magára valamit is adó k-pop hírportál sem hozta le ezt hírként.
Ennek ellenére szó sincs arról, hogy el akarnám bagatelizálni a dolgokat, a szexuális zaklatás teljes mértékben elítélendő, akkor is, ha idol teszi, de jelen esetben számomra nem tűnik valósnak az ügy.
Viszont teljes mértékben megértem, mit érzel, tavaly az UB bandám egyik (már csak volt) tagjáról derültek ki szörnyűségek, és nagyon durván sokkolt. Azóta is hallgatom és szeretem a bandát (hiszen a zenéjük fantasztikus, és a többiek nem érdemlik meg, hogy a barom ex-tag miatt ne staneljem őket tovább), de ha a régi klipjeikben meglátom az illető fejét, egyszerűen felfordul a gyomrom. Szóval pontosan tudom, hogy ha ez esetleg igaz, az mennyire nehéz lesz a Stayeknek. De egyelőre próbálj higgadt maradni, hiszen nem tudhatunk semmit biztosra.
Ne asszociáljuk Woojint a Skz-vel többet szerintem :) A tagok se szeretnék.
Őszintén nagy csalódás volt számomra,de én az emberi jogok mellett állok. Nagyon gáz,hogy egy kamu céget csinált,bevetetve velünk,hogy kezdi a solo karrierjét (ez tiszta figyelemelterelés volt mellesleg).
Ha valaki még mindig Woojin mellett áll és hisz neki,akkor egy szexuális zaklató oldalán áll,mint egy áldozat oldalán.
Ami a legjobban felbosszantott engem,hogy mások belevonták a Nct-t is ebbe,miközbe semmi közük nem volt ehezz. Kaptam is egy kis szívbajt amikor olvastam,hogy úgy állítják,hogy Jungwoo is ott volt.
#1 Jelentéktelen hülyeség? Szexuális zaklatásról van szó,ha szerinted ez jelentéktelen akkor veled nagy baj.
#4-es ő csinálta. Máskülönben mért követné Instagramon is pl? Ez a gyerek nagyon buta és ez a nyilatkozatai alapján tisztán látható. Olvastad a cég nyilatkozatát? Egyszer E/3-ban ír, máskor meg E/1-ben, hogy ő otthon készítette a képet ekkor és ekkor...
Ne akarj már védeni ezt a szemétládát... 🤦🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!