Slash hangolás Eb Ab Gb Bb Db Eb?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 18:28
21/29 A kérdező kommentje:
kétségeid sajnos nemjöttek be, és én tudom mik azok, és azt is tudom hogy SLash mikor HOL használja AZT az ujját, és lehet hogy vannak jobb gitárosok Slashnél, főleg manapság, de lehet azok nem adnak olyan feelinget, és nem is szeretem őket( bucketgay) de amit most irogattál, megspórolhattál volna 5 kommentet.
2010. aug. 9. 13:26
22/29 anonim válasza:
Nézd, te nem értetted meg egy kommentből, ezzel nem tudok mit csinálni. A feeling meg ízlés kérdése.
23/29 A kérdező kommentje:
erről van szó, nem arról hogy értlemetlenül leirják "Slash egy barom" véleményüket első kommentben....
2010. aug. 9. 16:11
24/29 anonim válasza:
Az elsőt nem én írtam, én a harmadikat írtam csak, meg természetesen az utána következőket. De ha ezt te is belátod, hogy ez így korrekt, akkor eddig miért kellett minden szarnak, Justin Bieber fannak lehordani? Zárójelben jegyzem meg, hogy fogalmam sincs ki ez a pasas.
25/29 A kérdező kommentje:
pasas :D nem pasas , de ne hozzuk elő inkább :D am tudom nem első kommentelő vagy, anyira bunkónak nem képzeltelek, és láttam h százalék arány nem ugyanaz, szal nem vok noob ><
2010. aug. 9. 21:27
26/29 anonim válasza:
Csak a félreértések elkerülése végett.
27/29 anonim válasza:
Am a Guns alatt az Axl Rose hangja miatt lett fél hangal "elhangolva" az összes gitár.
28/29 anonim válasza:
Vannak, akik százszor jobbak mint Slash, még Debrecenen belül is... Ellenben van stílusa, utánozhatatlan és egyedi STÍLUSA, ami számomra ezerszer értékesebb, mint az, hogy ki mennyire gyors és virtuóz! Slashrulez
29/29 anonim válasza:
Nem profiknak szól, én élvezettel olvastam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!