Slash hangolás Eb Ab Gb Bb Db Eb?
Hmm... igen, csak a húrok sorrendje más:D
Eb Ab Db Gb Bb Eb
Még a 3. válaszoló vagyok. Szánalmasan reagálsz mások véleményére, kedves kérdező. Nem kívánok vitatkozni a dologgal, de annyit elmondok, hogy trash és industrial metált hallgatok és játszok is. Nagyon szeretem a rock zenét, bármit szívesen és érdeklődve hallgatok meg a műfajon belül. Nem kedvelem én sem a "gitár-maszturbálókat", bár tény, hogy van bennük virtuozitás. De a véleményem mellett akkor is kitartok. Slash-t a világ legjobb gitárosának anno megválasztani nevetséges volt. Sokkal de sokkal jobb zenészek is vannak nála a stíluson belül és kívül is. És ez a vélemény nem jelenti azt, hogy ő nem lenne egy jó zenész.
Egyébként szomorú, hogy ezen az oldalon nehéz értelmesen eszmecserét folytatni...
utolsó mondatodban van vmi...mármint utolsó előtti komment.
ezt énsem értem hogy lehet =/
Én értelmesen beszéltem veled, elmondtam a véleményem, nem oktattalak ki. Te is megpróbáltál értelmesen reagálni, de mint látom, az erre fordított próbálkozás egy-két mondatig tartott. Fajtársaim? Mert én milyen fajta vagyok? És te milyen fajta vagy? Én mondhatni rocker vagyok, legalábbis a zenei stílus szerelmese, ha az életmódé nem is. Kíváncsi vagyok te milyen is lehetsz... Ezzel a stílussal valami kis béna, szájkaratés benyomását kelted, de én nem ítéllek el láttatlanban.
Én zenélek. Kisgyermek korom óta. Van egy zenekarom, fellépni szoktunk, tehetségkutatókon helyezéseket érünk el, valamennyire értek talán a zenéléshez. Annyit 100%, hogy tudom a húrok sorrendjét, tudom az ilyen számok felépítését (mint a gnr számok), a szólok technikáját (pl slahs az egyik ujját szinte nem is használja...). És nem akarod megérteni azt sem, hogy én nem leszólni akarom Slasht, mert a Guns N' Roses-szal sokat tettek le az asztalra, de vannak nála sokkal ügyesebbek is. Ugyanis egy dolog a zene írása és egy dolog a technikai tudás. Lehet pár hangból is jó számot írni, meg lehet 6 skálából is. Remélem azt tudod, hogy mi az a skála, egy C vagy G dúr skála hangjait is esetleg. Bár kétségeim vannak...
Én a te véleményedet tiszteletben tartottam, ennyit kérek csak tőled is. És gondold meg mikor mit mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!