Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Slash hangolás Eb Ab Gb Bb Db Eb?

Slash hangolás Eb Ab Gb Bb Db Eb?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 18:28
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
daweee löx egy msnt ?
2010. aug. 7. 20:06
 12/29 anonim ***** válasza:

Hmm... igen, csak a húrok sorrendje más:D

Eb Ab Db Gb Bb Eb

2010. aug. 7. 21:42
 13/29 A kérdező kommentje:
igen azon énis vaciláltam :D eabgde eagfbafadasg :D
2010. aug. 7. 23:04
 14/29 Daweee000 ***** válasza:
mail ment
2010. aug. 8. 02:01
 15/29 anonim ***** válasza:
43%

Még a 3. válaszoló vagyok. Szánalmasan reagálsz mások véleményére, kedves kérdező. Nem kívánok vitatkozni a dologgal, de annyit elmondok, hogy trash és industrial metált hallgatok és játszok is. Nagyon szeretem a rock zenét, bármit szívesen és érdeklődve hallgatok meg a műfajon belül. Nem kedvelem én sem a "gitár-maszturbálókat", bár tény, hogy van bennük virtuozitás. De a véleményem mellett akkor is kitartok. Slash-t a világ legjobb gitárosának anno megválasztani nevetséges volt. Sokkal de sokkal jobb zenészek is vannak nála a stíluson belül és kívül is. És ez a vélemény nem jelenti azt, hogy ő nem lenne egy jó zenész.

Egyébként szomorú, hogy ezen az oldalon nehéz értelmesen eszmecserét folytatni...

2010. aug. 8. 23:14
 16/29 anonim ***** válasza:
Ja és még valami. Nagyon hozzáértő lehetsz, ha még a húrok sorrendjét sem tudod...
2010. aug. 8. 23:19
 17/29 A kérdező kommentje:

utolsó mondatodban van vmi...mármint utolsó előtti komment.

ezt énsem értem hogy lehet =/

2010. aug. 9. 09:18
 18/29 A kérdező kommentje:
talán nézzél meg egy november rain klippet, sweet child o mine koncert felvételt, ritz 88-at, aztán akkor "véleményezhetsz" itt nekem hogy ki tett le MIT az asztalra, mert ha akkoriban 28 féle gánzenrózisz lett volna most elismernélek.gondolkozzál ember, bár nehéz ezt mondani mint a többi fajtáradnak az országban
2010. aug. 9. 09:21
 19/29 A kérdező kommentje:
és pont te idézed az értelmes embereket itt, AKI még egy értelmes választ nem adott csak kioktat,mint a legtöbben...
2010. aug. 9. 09:46
 20/29 anonim ***** válasza:

Én értelmesen beszéltem veled, elmondtam a véleményem, nem oktattalak ki. Te is megpróbáltál értelmesen reagálni, de mint látom, az erre fordított próbálkozás egy-két mondatig tartott. Fajtársaim? Mert én milyen fajta vagyok? És te milyen fajta vagy? Én mondhatni rocker vagyok, legalábbis a zenei stílus szerelmese, ha az életmódé nem is. Kíváncsi vagyok te milyen is lehetsz... Ezzel a stílussal valami kis béna, szájkaratés benyomását kelted, de én nem ítéllek el láttatlanban.

Én zenélek. Kisgyermek korom óta. Van egy zenekarom, fellépni szoktunk, tehetségkutatókon helyezéseket érünk el, valamennyire értek talán a zenéléshez. Annyit 100%, hogy tudom a húrok sorrendjét, tudom az ilyen számok felépítését (mint a gnr számok), a szólok technikáját (pl slahs az egyik ujját szinte nem is használja...). És nem akarod megérteni azt sem, hogy én nem leszólni akarom Slasht, mert a Guns N' Roses-szal sokat tettek le az asztalra, de vannak nála sokkal ügyesebbek is. Ugyanis egy dolog a zene írása és egy dolog a technikai tudás. Lehet pár hangból is jó számot írni, meg lehet 6 skálából is. Remélem azt tudod, hogy mi az a skála, egy C vagy G dúr skála hangjait is esetleg. Bár kétségeim vannak...

Én a te véleményedet tiszteletben tartottam, ennyit kérek csak tőled is. És gondold meg mikor mit mondasz.

2010. aug. 9. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!