Ki/kik a kedvenc rappered/rappereid?
Figyelt kérdés
Üdv!Csak érdekel, hogy más kiket hallgat, ki az aki szereti ezeket az úgymond "mumble" rappereket stb..Nekem ők a kedvenceim: N.W.A (Eazy E, Ice Cube, MC Ren, DJ Yella, Dr.Dre), Snoop Dogg, Tupac, Notorious B.I.G, 50 Cent, Eminem, DMX2020. aug. 29. 11:32
11/20 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok, ajánlom itt mindenkinek a "Tom MacDonald ft. Dax - Blame The Rappers" című számot, ami pont az ilyen drogról, kurvákról "rappelő" tagokról szól...
13/20 A kérdező kommentje:
10 Válaszolónak mondom.Persze.Ismerem Kendrick lamart is pl.
Ő nem mumble rapper, van mondanivalója is.Szokatm hallgatni is néha, csak nemmondanám kedvencemnek.
2020. aug. 30. 18:50
14/20 anonim válasza:
Nekem őszintén fogalmam sincs ki az a Tom Macdonald, annyit tudok hogy volt egy beefje Mac Lethallal, ezen kívül semmit nem tudok róla, viszont annak a számnak bőven van mondanivalója amit fent említettem.
16/20 anonim válasza:
2pac, XXXTENTACION, Kanye West, Johnny Poligion
17/20 anonim válasza:
2Pac
Az összes N.W.A tag (Eazy-E, Dr. Dre, Ice Cube, Arabian Prince, DJ Yella, MC Ren)
Biggie
Eminem
Snoop Dogg
Wu-Tang-Clan
50 Cent
Bone-Thugz-n-Harmony
The D.O.C.
Luniz
The Game
Ezek kb. az igazán jó rapperek, a többi szóra se érdemes. A maiak közül talán Kendrick Lamar aki tényleg jó egyedül.
A magyar rap meg nem rap, hanem vicc, a hideg futkos tőle a hátamon. Egyedül Denizt tisztelem, de őt is inkább a szövegei és a példamutatása miatt, nem a tényleges raptudása miatt.
18/20 Ricsi10101 válasza:
Eminem, 50 Cent, 2Pac, N.W.A csapat, Snoop Dog (Lehet ő is N.w.a tag volt)
20/20 anonim válasza:
Tupac, xxx tentacion, Nas, Ll cool, Lost boys, Missy Eliot stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!