Demjén Rózsinak miért Rózsi a neve - a Rózsi nem a Rozália vagy Róza beceneve? Ő pedig Ferenc, ha jól sejtem.
Elolvastam, de nem már... Nagyon kamunak tűnik. Kellett valami fedősztori? Nem tudom... de ha már valakinek a Rózsi név tetszik és azt használja, akkor miért nem vállalja ilyen kitalációnak tűnő mese helyett...
Ha valakinek van még infója, akár korabeli, nem internetkorszakból való, csak írja meg nyugodtan, érdekel.
5. Elhiszem, hogy a wikin ott van, plusz két újságra is hivatkozik a cikkíró, de nem gondolom, hogy az újságok az igazmondás(-írás) bajnokai lennének... Tehát ez nem annyira mérvadó. A wikit pedig tudod, hogyan készítik.
6. Oké, köszi, még fontolóra veszem, hogy elhiggyem-e. ;-)
Nem tudom, mi ebben a sztoriban olyan hihetetlen lol...
Amúgy meg eléggé úgy tűnik, hogy kifejezetten nem akarod elhinni, szóval évekig lehetne neked bizonygatni, feleslegesen, nem gondolom, hogy megérné. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!