Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Demjén Rózsinak miért Rózsi a...

Demjén Rózsinak miért Rózsi a neve - a Rózsi nem a Rozália vagy Róza beceneve? Ő pedig Ferenc, ha jól sejtem.

Figyelt kérdés
Vagy ez valami hippi név, olyan flower power?

2020. aug. 26. 18:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%
Biztos mindig piros volt az arca,hogy mitől azt hagyjuk.
2020. aug. 26. 18:56
 2/17 anonim ***** válasza:
2020. aug. 26. 18:56
 3/17 anonim ***** válasza:
#2 az a haj....
2020. aug. 26. 18:57
 4/17 A kérdező kommentje:

Elolvastam, de nem már... Nagyon kamunak tűnik. Kellett valami fedősztori? Nem tudom... de ha már valakinek a Rózsi név tetszik és azt használja, akkor miért nem vállalja ilyen kitalációnak tűnő mese helyett...

Ha valakinek van még infója, akár korabeli, nem internetkorszakból való, csak írja meg nyugodtan, érdekel.

2020. aug. 26. 19:30
 5/17 anonim ***** válasza:

Ott van wikin 2 forrás is belinkelve, nem kitalálták. Meg lenne jelölve ha alaptalan állításról lenne szó.

[link]

[link]

2020. aug. 26. 19:36
 6/17 anonim ***** válasza:
Én is ezt a változatot olvastam egy újságban régebben, de hogy internet előtt volt e arra már nem emlékszem.
2020. aug. 26. 20:10
 7/17 A kérdező kommentje:

5. Elhiszem, hogy a wikin ott van, plusz két újságra is hivatkozik a cikkíró, de nem gondolom, hogy az újságok az igazmondás(-írás) bajnokai lennének... Tehát ez nem annyira mérvadó. A wikit pedig tudod, hogyan készítik.

6. Oké, köszi, még fontolóra veszem, hogy elhiggyem-e. ;-)

2020. aug. 26. 20:14
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi ebben a sztoriban olyan hihetetlen lol...

Amúgy meg eléggé úgy tűnik, hogy kifejezetten nem akarod elhinni, szóval évekig lehetne neked bizonygatni, feleslegesen, nem gondolom, hogy megérné. :D

2020. aug. 27. 02:02
 9/17 A kérdező kommentje:
Van ott még valami a háttérben.
2020. aug. 27. 05:40
 10/17 anonim ***** válasza:
42%
Aki mindenből b uzit lát, az a legnagyobb b uzi.
2020. aug. 27. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!