Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Demjén Ferenc miért erőlteti...

Demjén Ferenc miért erőlteti még mindig ezt az éneklés dolgot?

Figyelt kérdés
Én Demjén Ferencet mindig is egy bongyor hajú, tufa hangú embernek tartottam, aki nagyon fülbemászó, és igényen hangszerelt zenére énekelt bugyuta szövegeket. Van egy olyan érzésem, hogy átlagos hajjal nem futott volna be ekkora karriert, de volt a személyiségében is valami szerethető. Ma reggel hallottam a rádióban a szerelemangyal című számát és szörnyű volt. Hallgathatatlan, minőségtelen kliséáradat. Egy 70 feletti férfi miért énekel 20 évesekhez méltó nyáltengert 2020-ban a pop legrosszabb fajtájából?

#pop #borzalom #Demjén Ferenc #szerelemangyal #minőségtelenség
2020. máj. 7. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha senki nem hallgatná, valószínűleg nem énekelne. Amíg van rá igény, énekel.
2020. máj. 7. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van rá igény. Szerintem még most 70 évesen is jó hangja, jobb mint a sok mai celeb X faktoros, pedig még Demjén rajongó sem vagyok.
2020. máj. 7. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem Amerika, itt a "sztár" énekeseknek, színészeknek nincsenek dollármilliók a bankszámláján. Többségük örül, ha a rezsit ki tudja fizetni, meg nem hal éhen. Nyilván ennyi idősen már valóban visszavonulhatna, talán vágyik is rá, de meg kell élnie valamiből szerencsétlennek, máshoz meg valszeg nem ért.
2020. máj. 8. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudja, hogy ebből jön a lé, nem a nyugdíjból
2020. júl. 29. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerelemangyal? :D Van egy Szerelemördög című daluk is a V'Moto Rock-kal. Egyébként ez egy hivatás, és nem az, hogy egyik napról a másikra abbahagyom, mert x éves lettem. Egy életérzés, imádja csinálni, és fogja is, ameddig tudja, illetve igény is van rá.
2021. ápr. 25. 15:11
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 Igen ez a címe :D Be akartam linkelni de nem találom a Youtuben. A rádióban is nagyon régen hallottam már. Lehet, hogy utólag már Demjén is letagadja :D
2021. ápr. 25. 15:35
 7/10 anonim válasza:
67%
Gondolom (nem biztos) egész életében alig adózott, zsebbe ment sok minden, így a nyugdíja egy túró, rászorul a pénzre. Sok zenész, művész van ezzel így.
2023. máj. 6. 13:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd már nekem, hogy több mint 300 dalból mind bugyuta. Ugyan hányat ismersz?? Csak a szólókarrierjében van 186, és talán nem véletlen hogy milliók hallgatják. És nagyon soknak van mély, sokatmondó szövege. Az, hogy te nem tudod, az már csak a te hiányosságod, de nem kijelenthető hogy mind bugyuta.
2023. júl. 9. 20:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Időközben megtaláltam a dalt a youtuben is: https://www.youtube.com/watch?v=4ExR2l63mbs
2024. ápr. 28. 22:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy rosszindulatú, eléggé korlátolt gondolkodás.

Demjén a mai napig kiváló énekes, szövegíró, dalszerző, előadóművész.

Számos rajongója van. Aki a mai napig stadiont tud megtölteni, vegyes korosztályú rajongókkal, az önmagáért beszélő.

A dalai az emberi érzelmekről szólnak, a műfajnak megfelelő nyelvi szinten, megfelelő megfogalmazásban.

Egyedi hangja utánozhatatlan.

A futószalagon bejövő és azonnal ki is menő megcsinált celebek többsége eltűnnek a ködben.

Az ilyen, egyedülálló, kiemelkedő tehetségek haláluk után is élnek.

Demjén tanult, képzett zeneművész. Olyanokkal dolgozott, mint a Sakk Matt, Radics Béla, Bergendyék, a legnagyobbaknak írt szövegeket.

Számos nagylemeze jelent meg és vált hiánycikké, mert azonnal elfogyott.

A kellemes, szép hangjáért, szövegeiért, dalaiért és előadói stílusáért szerették, szeretik, nem az ikonikus hajáért.

A pop és rock is mint előadóművészeti műfaj, sajátos, egyéniesített jelmezt kíván, minél feltűnőbb megkülönböztetést.

Persze olykor már az volt feltűnést keltő, ha valamelyikük civilben játszott.

Demjént nem a “szépségéért”, a jelmezéért, hanem a dalaiért, szeretetre méltó habitusáért, művészi teljesítményéért szeretjük.

Amikor megjelent az Iskolatáska, 9 éves voltam. Nagyapám imádta a hangját. Amikor megjelent a Szánd meg szomorú szívem, a fél ország üvöltette magnón, rádión.

A Hogyan tudnék élni nélküled pedig lírai költészet kategória. A vadabb rock számai pedig világszínvonalon.

Ennyit Demjén “hajáról”…

2024. ápr. 30. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!