Melyik ez a retro zene?
Figyelt kérdés
Vasárnap (Augusztus 23.-án) délután 14-14.30 között hallottam a Retro Rádión a Poptarisznyában, de a lejátszási listában csak az egész műsor címét írják ki. B. Tóth László azt mondta, hogy "Disco Ready" a címe, és tényleg el is hangzik benne, de a YouTube-on erre csak a "Panic! At The Disco - Ready to Go" című száma jön be találatnak. De ez nem az, amit én hallottam, azt nő énekelte, nem férfi, és jóval bulisabb hangzása volt! Tudja valaki, melyik az a szám?2020. aug. 25. 00:27
1/4 TR75 

válasza:

Milyen stílus?
Valamikor ismétlik a műsort, ha jól emlékszem. Lehet, hogy akkor újra meg lehetne hallgatni.
2/4 A kérdező kommentje:
Olyan tipikus retrodiszkó hangulata volt, leginkább mint az "Arabesque - Hello Mr. Monkey" című slágere, ha jól emlékszem! Talán illene is rájuk, de nekik nincs ilyen számuk!
Hiába hallgatom meg újra, ha a lejátszási listában csak "Poptarisznya" van, és nincs számokra bontva a műsor! És a címét mondták is, csak az előadót nem, pedig azzal hamar meglenne!
2020. aug. 27. 16:54
3/4 TR75 

válasza:

Valahol visszahallgatható?
Hát, akkoriban minden második diszkócsapat ilyesmit játszott.
Így hirtelen a Baccara jutott eszembe, és a Yes Sir I Can Boogie, de az nem nagyon hangzik "Disco Ready-nek" :-D
4/4 A kérdező kommentje:
Nem bizony, azt ismerem!
2020. aug. 28. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!