Mit szóltok hozzá, hogy lejátszották Petra Frey eurovíziós dalát a Retro rádióban?
Figyelt kérdés
Olyan dél körül volt az.2020. aug. 18. 15:57
2/10 anonim válasza:
nem tudom, de nagyon vicces ahogy itt vergődsz XD
(de ugye nem valami betegség vagy autizmus vagy ilyesmi miatt csinálod? mert akkor eskü befejezem a rajtad szórakozást)
3/10 anonim válasza:
Én nem tudom, ki ez a Petra Frey, de kezdem félteni tőled. Nem kéne figyelmeztetnünk?
4/10 anonim válasza:
Inkább egy élettelen gyerek, aki nem tud magával mit kezdeni a nyári szünetben, és azt hiszi ettől vicces, szórakoztató vagy idegesítő lesz. Mindegy melyik, de legalább megkapja a figyelmét, ha már barátokra vagy szerető családra nem futotta. Az Evridikizésnél már elsütötte, hogy egy másik kategóriában lévő troll mintájára csinálja, akkor tiltották is, de ennyit ért.
5/10 anonim válasza:
Hazudsz. Gyakran csinálsz ilyet?
6/10 anonim válasza:
Hallod én nem azért tettem be az eurovíziót a figyelt kérdések közé hogy ilyen troll kérdésekkel találkozzak
7/10 anonim válasza:
örülj neki, az eurovízióhoz legalább majdnem köze van, az én figyelt kulcsszavam ausztria, és biztos azért, mert zs kategóriás énekesekről megszállott kölyköket akarok olvasni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!