Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miről szól a Behemoth együttes...

Miről szól a Behemoth együttes Amen című dala?

Figyelt kérdés
Szándékosan sértő, keresztényellenes, vagy csak polgárpukkasztó akar lenni? Mi az amit az együttes üzenni akar vele?
2020. aug. 22. 15:05
 1/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni, egy ismerősnél láttam. Nem az én műfajom, csak érdekel mit gondolnak róla mások.
2020. aug. 22. 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Behemoth tagjai mélyen vallásosak, de több interjúban is azt mondta hogy ők egészen más megközelítésből nézek a kereszténységet.

Szerintük túl messzire ment az egyház, és ebből a keretből szeretnének kitűnni.

Nem mellesleg a Sátán számukra új értelmet nyer, maga a szabadság és a felszabadultság.

Nagyjából ezen két állítás egyvelege fedezhető fel a zenéikben, kivalló és intelligens módon közölve.

Nem tartoznak a kedvencem közé, de ők azon bandák sorait erősítik akik őszintén ki merték mondani amit gondoltak még ha ez némi ellenkezést is váltott ki.(koncertek betiltása és hasonló dolgok)

2020. aug. 23. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!