Billie Ellish csinált közösen egy zenét a Myrkur nevű norvég folk-black metál együttessel?
Most olvastam a neten, hogy a Slipknot énekese Corey, akar black metal együttest csinálni. Azt mondták sokan, hogy nem lessz jó,de valaki oda is írta, hogy a fentebb említett énekesnő is csinált közösen a Myrkurral (egy vagy több, nemtudom) zenét és jó lett.
Na, arra lennék kiváncsi, hogy milyen lett. Valaki nem tudja melyik az a szám? Mert kiváncsi lennék egy pop éneksnő más stílusban hogyan remekel.
#1 - de nem ez volt a kérdés.
Én nem hallottam róla hogy közös dalt írtak volna, és még direkt kereséssel se találtam semmit, ami erre utalna. (Persze közben megeshet, hogy nem vettem észre valamit.)
De ha tényleg létezik ez a zeneszám, engem is érdekelne, szívesen meghallgatnám.
Majd még én is igyekszek keresgélni, hogy hátha megtalálom (már ha létezik egyáltalán).
+Egy kis baráti segítség: a "lesz" szót egy 'sz'- szel írjuk :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!