Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Pesten nincs olyan lehetőség,...

Pesten nincs olyan lehetőség, hogy van egy terem ahol zongorazhatsz?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom hogy bemész (nem baj, ha kell érte fizetni) és ott leülsz és

zongorázol. De nem tanárral, csak gyakorolsz amit szeretnél.

Erre szerintetek van lehetőség?

2020. júl. 31. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Vannak publikus zongorák itt-ott a városban, de konkrét helyeket nem tudok, csak hallottam, hogy van ilyen. Persze ezt az arra járók hallják majd.
2020. aug. 1. 00:06
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
nincs
2020. aug. 1. 00:51
 3/7 anonim válasza:
Szegeden például a vasútállomáson pont van egy zongora, bárki leülhet játszani. Annyi a hátránya - főleg, amíg újdonság az odajáróknak -, hogy ki kell várnod a sorod (de ha elég csúnyán nézel, lehet hamarabb odaengednek), + a hangzavar + nem biztos, hogy minden ember után fertőtlenítik, ami most különösen kritikus. Sajnos Pestről nem tudok nyilatkozni, de majd hátha jön egy okos.
2020. aug. 1. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
A közlekedési járművek korlátjait sem fertőtlenítik, azt még több ember megfogdossa...
2020. aug. 1. 21:52
 5/7 anonim ***** válasza:

a Lurdy ház egyik könyvesboltjában láttam zongorákat korábban, nekem úgy tűnt, azok ilyen célból voltak ott. Nem emlékszem már melyik könyvesbolt volt ez, ha jól rémlik az emeleten volt, de az üzleten kívülről már láttam, úgyhogy nem kell körbejárnod az összes könyvesboltot, elég csak belesni, ha ott vannak még, látni fogod az ajtóból.

egyébként bemégy akármelyik hangszerboltba, ahol árulnak zongorát, azt mondod, hogy zongorát szeretnél vásárolni, de előtte kipróbálnál párat, biztos engednek egy húszperc-félórát játszani, legalábbis normálisabb hangszerboltokban.

2020. aug. 2. 00:45
 6/7 Mojjo ***** válasza:
@5: Líra és földszint. A Liszt Zongorateremmel voltak (és talán vannak azóta is) kapcsolatban, az ő pianínóikat árulják. Tehát azok a pianínók nem szabad klimpirozásra vannak kirakva, hanem azért, mert megvehetők és vétel előtt ki lehessen őket próbálni.
2020. aug. 2. 03:23
 7/7 anonim ***** válasza:
@6, bocsánat, akkor rosszul emlékeztem.
2020. aug. 2. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!