Hogyan erősítsem meg házilag a hangszálaimat?
Sziasztok.
Egy amatőr acapella bandában éneklünk és most 3 hétig egyfolytában lesz gyakorlás és féltem a hangszálaim, mert volt rá példa, hogy ilyen terheléstől elrekedtem. Az lenne a kérdésem, hogy hogy erősítsem meg a hangszálaim? Van valami házi praktika? Hallottam tojás ivásról is, de ha ez jó akkor milyen időközönként kell inni.
Mi lenne a legjobb mód arra, hogy ne rekedjek el.
Köszönöm ha válaszolsz.
A technika a legfontosabb. Lehet, hogy megkérdezem a többieket, hogy kérjünk segítséget egy énektanártól.
Többet is szoktunk énekelni mint 2 óra pihengetve, de szoktunk kint is aféle Street music-ban is. Ott viszont egésznap éneklünk "kórusban".
Szia! Ne haragudj, esetleg megkérdezhetem, hogy hol énekelsz és hogy lehet-e csatlakozni?
Én nagyon szeretek énekelni és szívesen tartoznék egy ilyen közösséghez :)
Nincs mit... Sajnálom, hogy így alakult...
De ha annyira szeretsz énekelni akkor egy tanácsom van a számodra ami az lenne, hogy soha ne add fel az álmaid és harcolj érte ha kell, mert akkor úgy jársz mint mi sajnos. Szép napot! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!