Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Eminem kimondhatja az N-betűs...

Eminem kimondhatja az N-betűs szót?

Figyelt kérdés

Azon agyaltam, hogy ő is a gettóból indult, rapper, gyakorlatilag belül ő is "fekete" és habár külön jó, hogy ő képes megírni egy normális rap dalt a szó használata nélkül, de vajon használhatja-e a szót, vagy őt is megbotozzák érte?

Szóval igen, this is big brain time, várom a KÚLTÚRÁLT véleményeket/ötleteket/lehetséges megfejtéseket! :)

2020. júl. 28. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nem, hiába nő fel valaki olyan körülmények között, ettől még nem lesz fekete. Bár már hallottam olyat aki szerint annyit tett a hip hop kultúráért hogy mondhatná nyugodtan. De véleményem szerint ez nem így működik, és biztosan felháborodást váltana ki.

"külön jó, hogy ő képes megírni egy normális rap dalt a szó használata nélkül"

Lehet csak én értettem félre amit mondasz, de a szó használatában alapvetően semmi negatív nincsen. Ha valaki esetleg kritizálja a hip hopot annak nem igazán van fogalma a dolgokról. A feketék körében ez a nyelvhasználat teljesen elfogadott része, csak azoknak jön le ez primitívként akik nincsenek ezzel tisztában.

2020. júl. 28. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
nem,attól mert esetleg feketék között nőtt fel ő még mindig fehér ember.
2020. júl. 28. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
mindenki kimondhatja.
2020. júl. 29. 00:04
 4/5 anonim ***** válasza:
85%

Nyilván a fekete társadalom sem egységes ebben a kérdésben gondolom.

Van az a szélsőség, aki szerint az egész szónak semmi értelme, bárki használhatja, és van az a szélsőség is, akik szerint senki nem használhatja a feketéken kívül.

Nincs erre a kérdésre egységes válasz. Van aki tiszteli Eminemet gondolom annyira, elismeri annyira, hogy "megengedi", hogy használhassa ezt a szót, de van, aki agyonlőné őt ugyanezért.

2020. júl. 29. 14:06
 5/5 anonim válasza:
75%
Miért? Logic simán kimondta többször is, oszt Eminemhez képest csak egy kis fika...:D Még akkor is, ha Em után jön a listámon :P
2020. dec. 18. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!