Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen a jó énekhang?

Milyen a jó énekhang?

Figyelt kérdés

2020. júl. 28. 04:28
1 2
 11/15 Alex Fly ***** válasza:
100%
Ehhez szorosan hozzátartozik, hogy nem mindegy, mire használja az ember azt a hangot. Példának okáért Leonard Cohen hangja tökéletes volt a Future-hoz, de mondjuk az Ever Deream az ő előadásában nem feltétlenül lett volna élvezhető...
2020. júl. 31. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez valóban így van, de ha arra használja, ami neki való, az ponthogy még hozzátesz ahhoz, hogy jó enekes az illető. Ez is egy szempont.
2020. aug. 1. 03:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk Cohen se a jó énekes megtestesült sztereotípiája.
2020. aug. 1. 07:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Mármint úgy érted, nem a jó hang megtestesítője(?) Én még mindig azt gondolom, valaki nem túl jó hanggal is lehet jó enekes, (ezért hoztam fel Knopflert) persze, ha más miatt mondtad Cohenre, akkor kifejthetnéd, engem érdekel.
2020. aug. 1. 21:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem ugyanaz vagy, akkor bocsi, ezen az új felületen, így, hogy nincsenek százalékok, néha nehezen tűnik fel...:D
2020. aug. 1. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!